Канадський Марк Chat
-
Забули у базу даних ввести геолокацію
-
Дякую. Цю інформацію можна сприймати більше як за мінімальну ціну. Я більше переживаю за випадки, коли в мене гакнеться двигун :) Він може коштувати декілька тисяч доларів, плюс робота чимало візьме. Тому й цікавлюсь, чи обслуговують канадці свої автомобілі, чи просто продають :)
-
Яка різниця фін спілки і банку? Виглядає трохи мутно, якщо чесно 😁 Якщо там все добре, то чи можливо стати учусником фін спілки та на який відсоток дивідендів можна розраховувати? 😌
-
доброго дня всім,скоро буду летіти до канади і хотів запитати про досвід тих хто вже там,може хтось якусь інформацію підкине,багато знайшов вже але думаю що досвід людей буде кориснішим,як ви летіли,з якими пересадками і де купляли авіаквитки,через агрегатор чи безпосередньо в авіакомпанії?
-
Купували на Expedia. Бухарест -Амстердам - Калгарі - Едмонтон. Орієнтувались на зручну дату і вартість
-
Де-юре це така ж фінустанова як і банк, можуть відрізнятися по вигідності та умовах. Наприклад, у вас погана кредитна історія, або немає взагалі і ви хочете якусь позику, банк відмовить, а кредитна спілка може її надати просто дорожче ніж банк. Від людей котрі користувались негативу не чув, хіба можуть картки час від часу не прийматись через технічні причини, ну і вищі відсотки, але це швидше особливість аніж мінус.
-
Користувався цим : www.ratehub.planhub.ca/?utm_source=ratehub#/ Інформація не завжди актуальна, краще витратити годину часу і в найближчому ТЦ пройтись по всіх операторах з питанням "maybe you have some special offers or discounts for newcomers right now?". Мені так зробили знижку в Файдо, 20 Гб інтернету у всіх коштувало від 60 cad, мені консультант зробив знижку і вийшло 50, потім взагалі прийшло смс з пропозицією того ж тарифу за 35.
-
Не зремонтуєш - не поїдеш 😁 Все як і всюди, планове обслуговування + якщо щось ламається - ремонтуєте. Я не знаю як визначити чи потрібно міняти якийсь ланцюг чи ремінь поки не буде на то очевидних причин (посторонні звуки, зміна в динаміці авто чи взагалі неспроможність зрушити з місця).