Канадський Марк Chat
-
Погугліть
-
Було достатньо випадків коли без причини не продовжували захист/статус біженця і т.д У всіх була віза до Канади Офіційних повідомлень не було Але виглядає так "ах, значить ми вам виплати і захист, а ви подумуєте у Канаду виїхати, ну тоді сидіть без документів, я ображена/ний".
-
31.03 це дедлайн на подачу Можна заїхати пізніше
-
Дадуть, сенс дозволяти заїхати якщо людина не зможе працювати і грузом ляже на плечі країни
-
Будь ласка
-
Немає інфи з цьогг приводу
-
Ніхто зараз не знає, чекаємо на офіційну інформацію
-
Чекати треба на підтвердження про CUAET, продовжать чи закриють А тема заїзду після 31.03 вже давно закрита У офіційних джерелах ясно написано що "подача до 31.03", якщо вам не написали що ви можете податись до 31.03 , але потім без Вп, то це вже ваші проблеми) Люди чекають по 3-4 місяці на візу Значить що ті хто подався восени не отримають ВП? Ні.
-
Це то логічно, але я б не став на себе брати відповідальність і говорити людям, що вони отримають вп після 31го :)
-
Хоча є дууже велика вірогідність, що програму продовжать
-
Про обмеження приходять листи від Ircc, так як з ковідом чи про медогляд Типу "ми даємо вам 90 днів на медогляд" Якби були б обмеження на в'їзд, то прийшов би лист "маєте заїхати до 31.03, бо не буде можливості отримати ВП" Я говорю так, бо дзвонив на інформацію і мені підтвердили, мій тато буде їхати літом, тому це мене хвилює
-
Якщо хтось бажає особисто впевнитись, дзвоніть ) Я не прошу вірити на слово
-
Та її просто немає. Конкретної, в даному випадку. На скільки я знаю
-
Так виглядає право і закони, і взагалі більшість офіційних заяв Так воно працює Якщо є закон чи ще щось від лиця держави, і якщо додатково не додали що є обмеження, то їх немає