Канадський Марк Chat
-
У вас є віза Великобританії?
-
Та ж наче ні
-
Скажіть будь ласка якщо я робила песель в Польщі то я вже не зможу отримати допомогу в Канаді?
-
Якшо лише песель, то зможете
-
Дякую
-
Ви маєте на увазі лише тих 300 злотих,які виплачувались за песель?
-
Я не подавалась на допомогу, але чула, коли виїжджаєте, треба відмовитись від неї. А лише песель - я мала на увазі, що ви не подавались на біженство у Польщі. Шось таке, але це з інформації, яку я десь прочитала. Тому конкретніше не скажу.
-
Друзі привіт. Чи покриває новоприбулим українцям по візі CUAET медична страхівка народження дитини в Канаді? Може в когось є такий досвід?
-
Дякую.На біженство не подавалась,лише на песель
-
Дякую,просто при подачі на песель виплачували 300 злотих,тому я думала,що це має відношення до виплати в Канаді
-
Якшо не тіки, то не можна подаватись на прихисток в інших країнах Європи, а може не лише Європи. До речі, в Канаді теж є програма для біженців... хоч, на разі, ми не біженці)))
-
Людям старше 12 років потрібно робити авкцинацію або робити тести перед вильотом + сидіти на карантині 14 днів.
-
Ні, а треба ? Я думала, треба лише віза Канади.
-
Через Лондон не радять летіти, бо там треба візу в Англію
-
Друзі, привіт! Чи переносив хтось здачу біометрикм? Розкажіть як правильно зробити той решедул
-
багато вже бачила шо в людей були проблеми навіть в таких випадках, краще не ризикувати і додатково не нервуватись
-
Пробувала, проте пише що не знайдено зустріч. Хочу лист-підтерджкння прийшов
-
Доброго дня. Я мала такий досвід. Хотіла відмінити здачу біометрії у Варшаві. Теж саме на сайті писало, що не знайдено. Хоча номер телефону, все вводила вірно. Прийшла дата здачі - не поїхала на біометрію. На наступний день в моєму кабінеті на сайті VFS пропав той запис на біометрію. Потім обрала вже нову дату та час.
-
Зрозуміла. Може баг
-
Будьласка , допоможіть !!!🙏🙏🙏🙏 не можу зареєструватися в ArrivCan
2779/64839