Канадський Марк Chat
-
Всім привіт. Зараз багато хто говорить про те, що українцям дають кредитні картки з різними сумами. От виникає питання, яка відсоткова ставка для цих карток і у різних банків. Питання важливе, адже українські кредитні карти дуже дорогі і річні ставки по них від 40 до 60 %
-
Дякую. Цікавило саме інфа про відсотки, а не про пільговий період.
-
Вчасно то треба уточнити що в грейс період ( а не просто вчасно робити виплати по кредиту)
-
А який грейс період звичайно? ( В Україні часто 62 дні банки дають )
-
Всі в Україні мають такі відсотки в Україні. Дехто встигає погасити борг в пільговий період, дехто ні (це не означає, що вони не розуміють як користуватись картою). Питання було саме про відсотки. А як буде в Канаді, то вже ви не можете мені спрогнозувати.
-
Ті хто не встигає повинен, або брати меньше, або не брати взагалі, треба планувати свої фінанси та не тратити гроші яких у вас немає
-
Евгеній, знаєте, в світі тільки дві сторони, одна чорна, друга біла. Іншого не буває. (З ваших слів) Дякую що зробили прогноз, але думаю це лишнє судити про мою долю, не знаючи мою історію. Без образ.
-
Дуже дивно, адже будь який кредит, це гроші яких ще в тебе нема не залежно від ставки. А весь світ живе в кредит. Тому думаю ця думка не до кінця правдива. Всім дякую за інформацію. Все таки в нас чудові люди - я хотів узнати тільки ставку по кредитці, а отримав кучу рекомендацій по життю. Всі мирного неба .
-
Кредитна карта не для кредиту це відстрочка( без відсотків) в оплаті під гарантії банку до зп то ж потрібно правильно нею користуватися, ніхто вас не вчить жити вам уточнили призначення конкретно фінансового інструменту
-
Освіта платна для всіх
-
Повнота інформації це мабуть найкраще, що ми можемо зробити один для одного для підтримки. Тому в будь якому разі вдячний всім за коментарі Evgeniy @DeepHill 🤗