Канадський Марк Chat
-
Привіт, всім! Хто знає де беруть довідку про стаж водіння? Буду вдячний за відповідь)
-
Десь трохи вище бачив сьогоднi, хлопець збирався в Едмонтон у лютому та шукав i навiть знайшов собi напарника по квартирi який теж збирався туди в лютому.
-
Доброго дня, вона Вам для чого?
-
Доброго дня, для отримання канадських прав. Зараз маю права старого зразка. Та мені порекомендували взяти таку довідку.
-
Вітаю.Підкажіть,як краще бути.Якщо ми в анкеті вказали,що плануємо прибути до Канади літаком,а в решті решт опинилися в США і ,відповідно, з'явилася можливість в'їзду по суші ,чи можливо це взагалі.І чи можна якось виправити шлях перетину кордону ?
-
Ось і було питання-де?)
-
Перший раз чую, про те що комусь та довідка потрібна, ну якщо Вам буде спокійніше та немає проблеми її Взяти, то візьміть але не забувайте що її так само потім потрібно перевести.
-
Або ЦНАП в "модернізованих МРЕО" не знаю бо давно вдома не був, можливо в ДІЇ ?! за границею в Посольстві-Консульстві України
-
Добрий день, плануємо їхати в Едмонтон чи можливо до місяця часу знайти роботу для жінки з хорошим володінням англійської, без машини?
-
Всім доброго часу доби. Шановна спільнота, яка зараз ситуація в Едмонтоні з роботою в будівництві? Цікавлять приблизна зп. Знаю, що починати треба з підсобника. Англійська мова: рівень не можу визначити, але у Європі вільно спілкуюся з прорабом, правда він не носій мови. Тож які в мене шанси (зі мною ще буде дружина, та діти шкільного віку.)?
-
Доброго дня , дорогі учасники групи ! Підскажіть будь ласка адреси установ , де можна відкрити SIN number, медичне страхування , та медичну карту … що до банку то відділення можна знайти самостійно , а в пошуку вищесказаного важко зрозуміти …
-
Але це не на руки?
-
зп від 15 баксів за годину далі можете порахувати
-
Ні, ще податок, є калькулятор 15-18$ зп на початок, залежить яка робота
-
Вітаємо новоприбулих!🫡 Для Вас створено документ📃, який проведе Вас по центру Едмонтона🇨🇦, та допоможе зробити: A – SIN B – SIM CARD C – BANK ACCOUNT D – HEALTH INSURANCE docs.google.com/document/d/1FMfaaER3hMGgnxvgWeI0aSes2_TtEV27r0YYis0HsVA/mobilebasic Збірка корисних посилань в нашому телеграм каналі: Банки 🏦ScotiaBank t.me/ukredmonton/107 🏦BMO t.me/ukredmonton/18 🏦CIBC t.me/ukredmonton/104 🏦Servus t.me/ukredmonton/100 🏥Медичний огляд t.me/ukredmonton/20 🛑Зняття обмежень з Ворк Перміту t.me/ukredmonton/129 🚌🏋🏻♀️Пільги на громадський транспорт і безкоштовний спортзал на рік t.me/ukredmonton/102 📱Мобільні провайдери t.me/ukredmonton/37 🚘Правила дорожнього руху Альберти t.me/ukredmonton/27 Як отримати довідку про стаж водіння t.me/ukredmonton/75 Тести з водіння, теоретична частина t.me/ukredmonton/64 Підготовка до практично тесту з водіння t.me/ukredmonton/130 🏫Школи за рейтингом та критеріями t.me/ukredmonton/69 📦Відправка посилок в Україну t.me/ukredmonton/91 📁Резюме t.me/ukredmonton/98 🪙Страхові компаніі t.me/ukredmonton/169
-
Тобто, якщо я буду працювати і дружина, то в принципі, на сім'ю з двома дітьми на проживання (житло, їжа, основні потреби) має вистачити?
-
Так, та вважайте, що це тільки перший рік. Взагалі після року знаходять , щось краще або власник додає.
-
Я тиждень тому замінив старе посвідчення водія на нового зразка , сплатив 300 грн. Зразу внесли до ДІЇ.
-
💥💥💥 Доброго дня, ЕДМОНТОН!!! Ми їдемо до Вас з УКРАЇНСЬКИМ СТЕНДАПОМ, в якому будуть смішні перевірені жарти від коміків з Калгарі 🇨🇦 Якщо хочете підняти собі настрій та весело провести час з друзями, але не знаєте де і як це зробити, то ми знайшли відповідь на це питання😉 Запрошуємо на наш стендап вечір від першого українського стендап клубу в Канаді🇺🇦 Вхід тільки по завчасним резерваціям місць в нашому діректі ІНСТАГРАМ @standupavangard 💬 Чекаємо Всіх,нам вже не терпиться побачити посмішки на Ваших обличчях 😊 📍Місце: «The Leaf Bar & Grill» 9016 132 Ave NW, Edmonton. 🗓️Дата: 05.02.23 🕰️Час: 18:00 💰Вхід: $25
-
Доброго вечер, плануємо з сім'єю і мігрувати до Канади. Підскажіть, будь ласка, яка провінція більш спрямована на роботу трак драйверів? Чи є в якихось провінціях програми для мігрантів, щодо навчання в автошколі на категорію для треків?
16 Jan 2023, 06:08
28324/64839
13 Jan 2025, 17:32