Канадський Марк Chat
-
Евгеній, знаєте, в світі тільки дві сторони, одна чорна, друга біла. Іншого не буває. (З ваших слів) Дякую що зробили прогноз, але думаю це лишнє судити про мою долю, не знаючи мою історію. Без образ.
-
Дуже дивно, адже будь який кредит, це гроші яких ще в тебе нема не залежно від ставки. А весь світ живе в кредит. Тому думаю ця думка не до кінця правдива. Всім дякую за інформацію. Все таки в нас чудові люди - я хотів узнати тільки ставку по кредитці, а отримав кучу рекомендацій по життю. Всі мирного неба .
-
Кредитна карта не для кредиту це відстрочка( без відсотків) в оплаті під гарантії банку до зп то ж потрібно правильно нею користуватися, ніхто вас не вчить жити вам уточнили призначення конкретно фінансового інструменту
-
Освіта платна для всіх
-
Повнота інформації це мабуть найкраще, що ми можемо зробити один для одного для підтримки. Тому в будь якому разі вдячний всім за коментарі Evgeniy @DeepHill 🤗
-
було б чудово дізнатися всі моменти навчання в університеті для українців саме в цей час. Маю інформацію про можливе безкоштовне навчання, але по обміну і лише на один рік. Хотіла б почути вашу думку щодо цього. Дуже дякую😘
-
А як щодо курсів ? Чи проводять в Канаді безкоштовні курси різних напрямків ? Просто знаю про такі в штатах. Типу будкемп, з можливістю подальшого влаштування на роботу в даній сфері . Чи не чули про таке в Канаді ?
-
Курси є але не безкоштовні
-
А приблизна середня вартість ? Чи дуже відрізняється в залежності від спеціальності ?
-
Хто навколо? Що безкоштовно? Завжди треба уточнювати
-
Так питання було в цілому, а в цілому любе навчання платне включаючи курси