Канадський Марк Chat
-
Дуже дивно, адже будь який кредит, це гроші яких ще в тебе нема не залежно від ставки. А весь світ живе в кредит. Тому думаю ця думка не до кінця правдива. Всім дякую за інформацію. Все таки в нас чудові люди - я хотів узнати тільки ставку по кредитці, а отримав кучу рекомендацій по життю. Всі мирного неба .
-
Кредитна карта не для кредиту це відстрочка( без відсотків) в оплаті під гарантії банку до зп то ж потрібно правильно нею користуватися, ніхто вас не вчить жити вам уточнили призначення конкретно фінансового інструменту
-
Освіта платна для всіх
-
Повнота інформації це мабуть найкраще, що ми можемо зробити один для одного для підтримки. Тому в будь якому разі вдячний всім за коментарі Evgeniy @DeepHill 🤗
-
було б чудово дізнатися всі моменти навчання в університеті для українців саме в цей час. Маю інформацію про можливе безкоштовне навчання, але по обміну і лише на один рік. Хотіла б почути вашу думку щодо цього. Дуже дякую😘
-
А як щодо курсів ? Чи проводять в Канаді безкоштовні курси різних напрямків ? Просто знаю про такі в штатах. Типу будкемп, з можливістю подальшого влаштування на роботу в даній сфері . Чи не чули про таке в Канаді ?
-
Курси є але не безкоштовні
-
А приблизна середня вартість ? Чи дуже відрізняється в залежності від спеціальності ?
-
Хто навколо? Що безкоштовно? Завжди треба уточнювати
-
Так питання було в цілому, а в цілому любе навчання платне включаючи курси
-
Доброго дня! Допоможіть будь ласка розібратися. Мені прийшла відповідь щодо CUAET. На форумах писали що з цим листом мені у Торонто (саме там у мене буде пересадка до Едмонтону) мені прикордонник зробить візу на 3 роки. Чи це так? А то планую вже придбати білет та захвилювалась. Заздалегідь дякую за відповіді!