Канадський Марк Chat
-
На другій сторінці , ви вказуєте інформацію про заявника. Про себе. На третій довірену особу , яка буде здавати і забирати документи. Я на сина передавав з Києва в Бухарест. Через турагенцію. Без проблем і доволі швидко
-
В візовий ?
-
Ні. Він просто конверт передасть . Він же не представник заявника , а просто працівник пошти
-
Скажіть будь ласка де і як ви їх міняли? Маю зробити теж саме.
-
Upper Windermere by the river
-
Це фан мапа 😊
-
Дякую велике за відповідь ))) а ще таке питання , де можна купити сім картку на перший час , щоб був інтернет для пошуку всіх цих установ???
-
Привіт . Можливо хтось підскаже , що потрібно робити якщо вже в Канаді і дитина отримала новий паспорт . Як отримати тепер в новий паспорт візу і study permit ?
-
Будь який мол
-
Добрий ранок усім! Я знаю що вже мабуть дістала повсюди це питати...Та вдруг все таки є у когось можливість допомогти на оплату посилки? 🙏🆘 Одну кое як Але змогли ЗАбрать а другу все ніяк.. Там уже скоро мабуть безкоштовне зберігання на пошті вийде термін 😔 Щоб не думали що обманюю - ось скрін з НП. З 19 числа не можемо забрати 😔😔😔
-
А є такий про Калгарі ?
-
Дуже багато людей писали, що просто заповнювали форму від імені батька на згоду і у них не цікавились додатковими документами. Довіреності при посадці у літак теж начебто ні у кого не дивляться, як і у Канаді. Головне - це з дитиною перетнути кордон України.
-
Добрий ранок усім! Я знаю що вже мабуть дістала повсюди це питати...Та вдруг все таки є у когось можливість допомогти на оплату посилки? 🙏🆘 Одну кое як Але змогли ЗАбрать а другу все ніяк.. Там уже скоро мабуть безкоштовне зберігання на пошті вийде термін 😔 Щоб не думали що обманюю - ось скрін з НП. З 19 числа не можемо забрати 😔😔😔