Канадський Марк Chat
-
Вітаю Марк. Я жив в Квебеці 5 років, а зараз 2-й рік живу в Едмонтоні. Хотів колись зняти відео про поюси та мінуси Монреалю та Едмонтону в цифрах ( а саме ціна за страховку авто, ціни на нерухомість, дитячий садочок, овочи, фрукти, середній чек в ресторані і т.д.), але переїзд і вахтова робота на півночі Альберти все відклала на потім . В тебе цікавий блог і якщо є бажання почути думки мігранта з України, який імігрував до Канади о 2016 році то давай спишимось чи зідзвонимось. Мій профіль на Фейсбуці Yaroslav Kondratyuk
-
Вам там балакати не треба. Можна здати не сказавши ні слова, чи навпаки можна щебетати всю дорогу, і йти на перездачу.
-
Довелось через турфірму відправити. Бухарест-Чернівці-Берлін
-
З Німеччини повертають паспорти в Румунію ? Чи самі забиратимете
-
Деякі кажуть що в Варшаві також без листа вклеюють. Але всі тур фірми, які займаються вклейками віз, в один голос кажуть, що працюють тільки з Берліном ( вклейка без листа) . Від якої дати у вас аплікація дитяча? Якщо маєте бажання летіти до Канади, то я б відправляв в Німеччину.
-
Привіт. 04.09.22 подання заявки сuaet 10.10.22 здача біо 20.11.22 отримання дорослими паспортів з візами. Думали почекаємо 1-2-3 тижні і на дитячий паспорт запит прийде. ! 12.01.23 не витримали і відправили дитячий паспорт з Бухареста до Берліну, для вклейки без запиту. 23.01 прийшов трек, є певний рух.
-
Пару тижнів тому , знайомі у Відні вклеїли
-
Дітей як правило довше розглядають. Хтось чекає. Хтось подає в візові центри , де приймають дитячі паспорти без запиту , разом з паспортами батьків У нас навпаки було , дитина перша отримала.
-
Вибачте. Набирав на ходу, хотів скоріше допомогти. Я з Дніпра, тому "за замовчуванням" включається російська. -- На сайті є реквізити, використовуйте їх, коли будете сплачувати через касу в банку. Або самостійно, через інтернет-банкінг, SEPA платежи. Я просив друзів оплатити з карти чеського банка, бо мій SEPA не підтримує.
-
Привіт! Чи є хтось з Вінніпегу? Питання таке, де можливо зняти гроші з української дебітової картки? Мені у банку сказали, що є якісь сірі банкомати, в яких приймає будь які картки. Чи є таке? Може хтось знає.