Канадський Марк Chat
-
Типу , покажіть відео розмови, покажіть якийсь документ, хто конкретно від Ircc дав інфу? Немає ніякого уточнення 🤷🏻♂️
-
Довіряйте офіційним джерелам ;)
-
Ми з дружиною вже отримали візи місяць назад, а дитині ще не прийшло запрошення на вклейку . Я дзвонив у візовий центр і вони говорили що потрібно чекати і на сайті на головній сторінці написана ця інформація. Ми подавалися у Дюсельдорфі.
-
Ну я не знаю яким джерелам довіряти, але це сказала людина яка була на цій зустрічі. Тільки що в неї перепитали в іншому чаті, він підтвердив інформацію. Можливо її спростують, я надіюсь не це.
-
Тоді повинно прийти таке повідомлення, якщо паспорт вже з візою чекає вас у візовому центрі.
-
Я теж можу багато чого сказати ;) Трюдо теж сказав що "українці зможуть залишитись у Канаді", але не уточнив що і так можуть , якщо подадуть на ПР А люди напридумували що дадуть усім ПР за полегшеними програмами, ще щось і ще щось 🤷🏻♂️ Слова це просто слова Вони мають бути чимось підкріплені, тим більше у такому питанні
-
Шооо? Опять?
-
скажіть будь-ласка, чи хтось знає про таку постанову кабміну? www.kmu.gov.ua/npas/pro-zatverdzhennia-poriadku-orhanizatsii-ta-vedennia-viiskovoho-obliku-pryzovnykiv-viiskovozoboviazanykh-ta-rezervistiv-i301222-1487?fbclid=IwAR1iGO84sST0teZYBxH-nE2zWNgZmraIlc5O2YBSV3ra1RBsd_Bs6aEVeQY що юристи можуть про це сказати
-
Шляпа це все, харе розганяти
-
цікавить думка юристів (якщо є така можливість), на скільки це реально і законно так сказати «повернення» громадян до України. люди ж знаходяться в країні законно, а тут примусове «повернення». (я не в Канаді) в тексті постанови є таке «закордонні дипломатичні установи України сприяють поверненню військовозобов’язаних та резервістів в Україну в разі проведення мобілізації та у воєнний час (в особливий період);» тут краще розписано fakty.com.ua/ua/ukraine/suspilstvo/20230106-shho-chekaye-vijskovozobovyazanyh-za-kordonom-chy-pryjde-povistka-ta-de-stavaty-na-oblik/