Канадський Марк Chat
-
А скільки коштує отримати права і як довго. Якщо я ще взагалі не маю прав.
-
open.alberta.ca/dataset/ddca813d-5463-4daa-afc9-093807a1bb6a#summary
-
Якщо одна авіакомпанія то проблем не буде, якщо різні але ви не покидайте транзитну зону(не перереєстровуєте багаж)то також все має бути ок. Якщо ж прийдеться проходити митний контроль то там на розсуд офіцера.
-
Доброго дня! Можна питання наступного типу задати. Знаходжуся зараз в Німеччині, хочу на лютий купити білет до Ванкувера. Чи можна українцям робити транзит в Лондоні до 24 годин без візи чи не можна через Лондон летіти? Може в когось був досвід. Дякую.
-
А ноль результатів. Я теж переклав шеред. Але то шось не то.
-
Shared, мабуть
-
Я вже тутора покликав і все рівно не зрозуміли😳
-
Що з цього кімната?
-
А якщо пише від 700-900 то це ціна 900?
-
Певно фотки з меблями для розуміння, як може виглядати Для краси І потім реальні 😄
-
Не знаю. Напевно. Але там якиось дивно. Спершу фото йдуть з меблями потім без. Типу такий обман чи що?
-
То може сайт з оренди чисто окремтх апартаментів?
-
То я так зрозумів цево кімнату треба шукати на kijiji
-
Взагалі не розумію чи то одна хата чи то вони з різних понакидали фото. Да таке собі.
-
Бо на тім рентфасті щось не ясно. Але за 1000 квартирка в центрі ВІніпега це ж нормальна ціна. Чи там є якісь підводні камені? Там б‘ють ногами призаселенні а пралка доступна тільки президенту?
-
Походу поки не прийдеш не поймеш.
-
Орієнтуйтеся на те, що в основному житло без меблів
-
По-різному, може бути мінімум меблів, може і не бути
-
Потрібно читати самі оголошення, може бути тип апартмент, але в оголошені написано, що здається лише кімната.
-
А якщо кімнату знімати теж не стільця ні ковра?
16 Jan 2023, 06:08
28830/64839
13 Jan 2025, 17:32