Канадський Марк Chat
-
Лол, окей))
-
Так,KLM це лоукост холдингу Air France)
-
Треба проконсультуватися з ветеринарами , випишуть ліки і дозу Але краще накачати заспокійливим
-
По порядку) Якщо хочете найменше стресу - вибирайте рейси без пересадок, я летів прямим Варшава - Торонто. З пересадками вам потрібно буде їх здавати-приймати і в межах аеропорту навіть банально випустити їх в туалет кудись змоги не буде. Заздалегідь підготуйте всі документи на тварин і придбайте квитки, оскільки на кожен рейс є ліміт по тваринах в салоні. Собака очевидно полетить в багажному відділенні, відповідно вам потрібна буде клітка що відповідатиме вимогам компанії. Для кота потрібно буде переноску м'яку в салон. Тут можете знайти актуальнішу інформацію: t.me/petstocanada
-
Якщо оплачували кур'єра, має прийти відповідь що ваш платіж отриманий. Якщо ні, пишіть у підтримку але мені лише автоматичні відповіді приходили.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
Підскажіть будь ласка чи є у когось посилання на заповнення аплікації на програму cuaet?
-
Доброї пори доби всім!!!Таке запитання.В дружини в закордонний паспорт вклеєна дитина(в нього немає паспорта),чи треба обов'язково зробити дитині паспорт,чи не буде проблем при в'їзді в Канаду.Дякую.
-
В анкеті краще заповнювати правдиві історію і ваше місце проживання. На біометрію ви самі записуєтесь де вам зручно, там де я здавала на відбитки була жіночка яка говорила на українській мові, в неї все можна розізнати. Час обробки заявки не знаю від чого залежить. Моє особисте припущення що в Україні та Польщі саме довше час очікуваня
-
А там можна вказати місто проживання, на факт отримання візи і здачі біометрії, закордонне? Наприклад, отримав колективний захист у Франції, вписав місто Париж. І тоді заявку можуть швидше оформити і на біометрію запросять у Париж, правильно я собі уявляю? Там же можна й вклеїти, мабуть.