Канадський Марк Chat
-
Лише через Лондон. Ви ж знаєте, що Канада - це, за фактом, країна, яка є парламентарною монархією, на чолі з Карлом ІІІ? Тому, якщо не покидати територію аеропорта - то можна в Лондоні. Радять мати квиток однієї та тієї самої компанії ще. Наче менше проблем.
-
Чи можна зробити дозвіл ,коли перетнув кордон по місту прибуття?
-
-
Добрий день, спільнота! В мене питання такого характеру. Як можна придбати автомобіль з аукціону (наприклад copart) відновити його і зареєструвати в Едмонтон? Бо є варіанти під мінімальне відновлення.
-
Можна посилання? Я нічого вчора не викладав Мабуть з Марком переплутали
-
Дякую за відповідь!
-
Все працює без проблем, головне ліміти підніміть ще в Польщі, бо тут це буде проблематично
-
Доброго ранку!Підкажіть, please! Вчора вечером, по прильоту Канаду в Торонто , нам з чоловіком не поставили печатку про це в паспорти, а дітям поставили, на 9 сторінці. Побачили вже через кілька годин в Едмонтоні. Help, що робити? То хіба так має бути?
-
я відправляв свій комп через федекс, з Риму, за 20 кг коробка 100ЄВро, але комп побили) я застрахував але ще не отримав гроші, вже місяць чекаю) в остальному все ок, речі приїжають
-
Wp і так отримують всередині Канади 😀
-
Це не я 😃 В мене теж вийшло відео на цю тему, але на пів дня раніше youtu.be/7drf7PtQHKg
-
До кожної схваленої візи (візітор/ворк) приділяється номер WP , він не йде окремо Якщо є віза то і ворк перміт можна отримати, хіба що вийде рішення влади що більше Wp не даємо, навіть якщо номер є