Канадський Марк Chat
-
Хочу попросити вибачення у вас я був на нерах і написав вьогт багато просто недавно повідомили що загинув знайомий під Вугледаром
-
Шановні українці, всіх вітаю! Робота в Winnipeg, MB. Для тих, кому зараз дуже потрібна робота. Компанія JCA Technologies (офіс на 530 Century St) зараз пропонує роботу на виробництві у якості wire assembler (збірка проводів) і активно налаштована на допомогу для новоприбулих українців. Зарплатня 15$/год (brutto). Є кар'єрна перспектива. Якщо когось зацікавила пропозиція( і потрібна хоча б якась робота для старту) надсилайте ваші резюме мені в приватні повідомлення @vika_s_zolotykh або на імейл [email protected]. Буду рада допомогти!🤗😊 Окрема подяка за репост/рекомендацію👌
-
P.S. робота підходить як чоловікам, так і жінкам😎👍
-
В Канаді є гречка, навіщо везти?
-
Ця гречка їхня якась не така смачна 🤣
-
Добрий день , я з дівчиною прилітаємо 22 лютого в Едмонтон , яка середня ціна на житло і чи можна найти роботу ? Шоб працювати разом ,англійська в дівчини на високому рівні а в мене А1 і то в нетяжку!!
-
Якщо разом то шукайте роботу на складах, там завжди є вакансії в будь-якій країні.
-
Можно,ніхто нічого не перевіряє,я везла мед і варення від бабусі,такого тут точно не купити😉 і приправи,і чай,і шоколад...
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, Гленгарі норм район?