Канадський Марк Chat
-
Якщо разом то шукайте роботу на складах, там завжди є вакансії в будь-якій країні.
-
Можно,ніхто нічого не перевіряє,я везла мед і варення від бабусі,такого тут точно не купити😉 і приправи,і чай,і шоколад...
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, Гленгарі норм район?
-
Більш менш, ближче к молу буде двіж не здоровий. А так непогано, пішки за харчами і початкова укр. школа там.
-
Це курортне містечко, найближче к горам з цього боку , де можна будь-кому придбати житло. Бо в Банфі не можна просто приїхати і купити хату. Тому і ціни такі високі. Багато людей їдуть туди відпочивати, як альтернатива Банфу, бо там дорого або нема місць.
-
Доброго вечора Якщо не прийшов лист з ворк перміт по visitor visa cuaet, що робити? Забрали паспорти 23 січня. Писати в кризову форму?
-
Я відправляла посилкою і гречку і чай, і печиво, і 6 великих коробок цукерок на гостниці. Якщо можна посилкою, то не повинно бути заборони і на багаж - принаймні це логічно) Через кордон точно не везуть молочку і м'ясо. Решта - думаю допустимо. Ви ж не валізу гречки будете везти?)
-
Є нормальна, яка не розварюється. Є і наша білоцерківська, але удвічі дорожча)
-
Податок 5%, але ділершіп мають багато своїх додатків: за парковку, за доставку до ділера, за блокхітер і т.д. Треба уважно дивиьися
-
Доброго вечора! Я вибачаюсь хотів спитати в якому місті ви отправил документи, тому я як в Варшаві отправлял,і 2 лютого буде місяць від подачи
-
Доброго вечора,підкажіть як написати в кризову форму,дякую.
-
То податок на нові авто, чи на б/у з рук також?