Канадський Марк Chat
-
Доброго дня дорога громадо,прошу допомоги як записатися на проходження мед огляду в Едмонтоні.Дякую.
-
Ви заїдете до 31 березня? Тоді не "рипайтесь", поки що всі отримують ворк перміт у аеропорту, навіть без попереднього ухвалення. Але - ви маєте обов'язково про це попросити офіцера у аеропорту. Типу, я українець, я по cuaet, потребую ворк перміт.
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка контакти організацій які займаються першочерговою допомогою для українців в Едмонтоні. Через пошук нічого не знайшов
-
Яку оформлять, ту і беріть😀 Взагалі, наскільки я знаю, від вас тип візи не залежить, з липня місяця всім відкривають ворк візи, до липня всім відкривали візітор.
-
З транзитної зони, звичайно, вас не випустять без візи Великобританії. Вас навіть у Польші не пустять на літак у даному випадку. Беріть квитки на прямий рейс до Канади - точно дадуть змогу покинути територію ЄС.
-
Неправда. Зараз ворк перміти видають абсолютно всім українцям, які перетинають кордон по будь-яким візам. Потрібно попросити про це офіцера, якщо немає того листа. І у Телеграм групах і у Фейсбук про це вже безліч повідомлень. Навіть ті українці, які отримали візітор візи до війни просять на кордоні ворк перміти і їх отримують. Причому, з позначкою cuaet. Таких повідомлень багато. І ще жодного не бачив, щоб людина приїхала по cuaet без попереднього погодження ворк перміту і щоб їй відмовили у видачі ворк перміту. А от чи це "прокатить" після 31 березня з типом візи "візітор" невідомо, тому краще встигнути до дедлайну.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. У мене закінчився термін дії робочої візи в Польщі, ще в тому році. Зараз маю візу до Канади по програмі еміграції. Коли я прилечю до Лондона на пересадку, мене випустять з транзитної зони для пересадки на другий літак. Тай взагалі з Польщі паспортний контроль пройду? Зараз знахожусь у Польщі. Дякую за допомогу
-
Ті, хто вже давно переїхали в Канаду (я особисто спілкувався по телефону) радять їхати до провінцій з найбільшими можливостями. Онтаріо, Квебек, БК. Мені в Монреалі вже запропонували роботу на заводі. Французьку ніколи не вивчав. Мовні курси там є. Але рік-два потрібно буде після роботи йти вчитися. Головне бажання
-
Всім привіт!! Я з дівчиною летимо до Торонто в середині лютого, потім плануємо переїхати в Едмонтону, нажаль так вийшло, що коштів дуже замало для спокійного життя і планую одразу знайти і працювати, але англійська низька в мене, як зараз з роботою без знання мови, готовий робити любу роботу щоб вижити, хтось може допомогти порадою?(писати, що без грошей і мови не варто летіти не потрібно, вже чув)