Канадський Марк Chat
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. У мене закінчився термін дії робочої візи в Польщі, ще в тому році. Зараз маю візу до Канади по програмі еміграції. Коли я прилечю до Лондона на пересадку, мене випустять з транзитної зони для пересадки на другий літак. Тай взагалі з Польщі паспортний контроль пройду? Зараз знахожусь у Польщі. Дякую за допомогу
-
Ті, хто вже давно переїхали в Канаду (я особисто спілкувався по телефону) радять їхати до провінцій з найбільшими можливостями. Онтаріо, Квебек, БК. Мені в Монреалі вже запропонували роботу на заводі. Французьку ніколи не вивчав. Мовні курси там є. Але рік-два потрібно буде після роботи йти вчитися. Головне бажання
-
Всім привіт!! Я з дівчиною летимо до Торонто в середині лютого, потім плануємо переїхати в Едмонтону, нажаль так вийшло, що коштів дуже замало для спокійного життя і планую одразу знайти і працювати, але англійська низька в мене, як зараз з роботою без знання мови, готовий робити любу роботу щоб вижити, хтось може допомогти порадою?(писати, що без грошей і мови не варто летіти не потрібно, вже чув)
-
Доброго дня. З ваших ютуб відео мені сподобалися провінції Саскачевань і Манітоба, міста Саскатун, Реджина і Вінніпег. Чи не могли б Ви в одній з передач повідомити про плюси і мінуси цих двох провінцій і трьох міст між собою, куди краще їхати на постійне проживання.
-
не було, так що я не підскажу