Канадський Марк Chat
-
То ж бери поки є місця
-
Пишіть і дзвоніть у кризову форму.
-
Побачила сьогодні новий чат "Українці в Торонто.Онтаріо",там багато цікавої інформації
-
Тоді або пишіть в кризову форму, або робіть новий паспорт та подавайтеся заново. Поки ще є час
-
В тому то і справа тому питаю!
-
Я поставив галочку але листа немає!!!
-
В цьому випадку Ви, скоріше за все, не отримаєте WP і прибувши в Канаду до 31.03.23
-
Все буде добре для тих, хто правильно подав заявку і отримав все необхідне. А якщо Ви забули поставити галочку в потрібному місці, то це вже зовсім інший випадок.
-
Немає!!!а ви говорите що все добре буде...
-
Я розумію це, і ви двоє висловили свою думку на цей рахунок, люди можуть далі відкрити Гугл якщо цікаво і подивитися правдиву інформацію, або почитати чат вище, а так ваше слово на слово опонента. Це ж не місце для срачу, а для допомоги іншим, а як особиста перепалка може допомогти ?
-
Тому що тут деякі експерди намагаються надурити других людей і переконують, що після 31 березня WP не отримати. Можливо не хочуть, щоб інші їхали до Канади, бо бояться конкуренції на ринку праці...
-
Ало, герої, перейдіть будь ласка в особисті повідомлення і розбирайтеся з "рівнем IQ" там, не засоряйте чат особистим срачем, дякую
-
В мене алергія на тих, чий IQ набагато нижчий середнього
-
Можливо. Раніше тільки візітор давали. Але до неї на пошту приходив лист, по якому в аеропорту видають WP. Якщо цього листа немає, то про WP можете забути
-
І у половини людей візіторська по куает
-
Клініка)
-
У МЕНЕ ВІЗІТОРСЬКА ВІЗА!
-
Хоча б уважно прочитайте, що я написав. А потім уже показуйте свою недолугість.
-
В більшості випадків так, але завжди бувають винятки
-
Всі хто бояться дати 31.03.23, не переймайтесь. WP отримаєте і в 2024 році. І не слухайте неграмотних та неадекватних експертів
16 Jan 2023, 06:08
29748/64839
13 Jan 2025, 17:32