Канадський Марк Chat
-
Коли в аеропорту Вам не дадуть ворк перміт або ще щось ви будете в ИРСС дзвонити та з консультантами розбиратись?
-
ну це несерйозний підхід до справ, якщо Ви стверджуєте щось, то покажіть офіційну інформацію. А я Вам скажу, що Ви ії показати не зможете, а по телефону ИРСС іноді самі не знають, тому що там на телефоні звичайні консультанти сидять які знають стільки ж скільки Ви (говорив з ними і не один раз), а не зможете тому, що ії немає, програму не продовжено, в оф. джерелах ніде цього немає, тільки, що все працює до 31.03.2023
-
ну то покажіть офіційну інформацію замість необгрунтованих слів Ви показали блогера, який разказує про Канаду.... Це зараз офіційна інформація?
-
Добрий день, може хтось знає, якщо погано заповнив анкету які наслідки можуть бути при подачі на піар? 1.неточно заповнив учобу(юо я у польщі ,а в україні залишився диплом тому я не мав можливості подивитися в якому році я закінчив і якому місяці ,а так я вже не паматаю бо пройшло 10 років... 2.вказав що безробітний був в україні тому то я не працював легально... 3.вказав що у польщі працював по тому запрошенні по якому у мене була віза у польщу ,але в разі чого підтвердити я не зможу бо погано розстався з роботодавцем.. 3.Також я міг помилково вказати дати перебуваня у польщі я вказав по новому паспорті бо старого у мене немає і я не памятаю коли я там виїжав закордон. На скільки ці помилки є суттєвими при прдачі у майбутньому на піар і чи є взагалі смисл з цим летіти у Канаду?