Канадський Марк Chat
-
У будь-якому випадку ваші дані збережені. Спробуйте пізніше.
-
Я не буду стверджувати, можливо є хтось більш компетентний. Але я маю припущення, що заявок з одного облікового запису можна подавати кілька для різних груп. Тобто ви не мусите перереєстровуватись. Можливо якісь проблеми із інтернет з'єднанням чи з сервером. Але на майбутнє заявки не видаляйте, їх можна просто редагувати.
-
Спробуйте відпочити, гляньте відео як заповнювати анкету, таких багато, це наперед, щоб не відправляти вас до бариг. У вас все вдасться. Всім гарного вечора)
-
О, ось це гарний відгук, бо вже трішки панікую, з ківі через Лондон, а тут прям багато негативу з цього приводу. Дякую
-
Негатів більше не за Ківі, як я зрозумів, а за Лондон, бо це лотерея.
-
Доброго вечора! Хочу навчатися.
-
Ось це точно що лотерея, половина людей каже що ок, а половина що ні)
-
Доброго дня.Марк,продивились Ваше відео стосовно тієї ситуації,коли ще не всі члени сім'ї отримали підтвердження щодо вклейки візи (в нашому випадку діти...нам з чоловіком вклеїли).І якщо ми не встигаємо вклеїти візи дітям до 31 березня,то все одно можемо в'їхати трохи пізніше і все таки отримаємо work permit...ми правильно зрозуміли?Велике прохання коментувати по суті... дякую
-
Доброго вечора , за скільки часу до дати брали та на якому сайті ? Гарного вечора