Канадський Марк Chat
-
Думаю ні, люди певно після приїзду в Канаду перейдуть в місцеві групи, а після закриття програми ажіотаж вщухне
-
Як думаєте буде 1 млн?
-
Ніхто точно не знає
-
Собі задай це питання, якщо ти розумієш що токе моральна сторона питання. І подивись останнє відео Марка " чому канадці злі на українців". Програма створена в першу чергу для біженців а не "сидільців" в Європах. Тому хай не афішує що хто він і де. Може ставлення буде адекватніше до українців в світі.
-
Добрий день! У мене питання,якщо Ви не проти. У нас с дружиною вже є візи. Дітям немає і не відомо,коли будуть(на горячу лінію дзвонили та на кризову форму писали,все це вже двічі,прогресу нема). Але у нас у дружини та в усіх дітей окрім українського є і литовське громадянство. Як Ви вважаєте,можливо нам є сенс зробити дітям eTa дозволи як громадянам Литви і в'їхати в Канаду зараз? Не чекати візи дітям по Cuaet?
-
Працівники візового центру не є офіційними представниками мфграційного уряду Канади, те що вони говорять часто не відповідає дійсності, як наприклад що ніхто не вклеює візи дітям без підтвердження. Потрібно довіряти тільки офіційним джерелом.
-
Я тех зацікавлений в тому, щоб українців перестали сприймати як людей другого сорту, мене трігернуло як це було написано "якшо ти в Європі - сиди в Європі". Я підписався в цю групу, щоб зрозуміти які люди їдуть за кордон - і по ним потім будуть судити всю націю.
-
Треба розуміти ситуацію і бути адекватним. Хай ще приїде і місцевим волонтерам які днями безоплатно стоять в аеропорту і стараються допомогти українцям що "я до вас з Фінляндії, візьму гроші, а там гляну - не сподобається повернусь де був". Яке після такого може бути ставлення?