Канадський Марк Chat
-
Треба розуміти ситуацію і бути адекватним. Хай ще приїде і місцевим волонтерам які днями безоплатно стоять в аеропорту і стараються допомогти українцям що "я до вас з Фінляндії, візьму гроші, а там гляну - не сподобається повернусь де був". Яке після такого може бути ставлення?
-
Additional program details The CUAET is for Ukrainians and their family members who want to come to Canada temporarily due to the crisis resulting from President Putin's invasion of Ukraine, and then return home when it is safe to do so. It is not a refugee immigration stream Читайте офіційну інформацію і не приписуйте своєї точки зору. Це ріщення Канадського уряду відностесь з повагою до їх рішення.
-
Скажіть, будь ласка, чи була в когось така ситуація, що офіцер мамі видав ворк перміт, а для дітей я просила стаді і ворк, а він не видав. Тепер їм не присвоїли Sin. Чи можна якось їм переоформити на ворк і стаді перміт? Куди звертатися?
-
А я дуже радий що українці такі розумні люди і можуть заробить і 3 і 5 і 10тис$ і мови знають і досвід мають і небояться морозів прилетіли і живуть нормально