Канадський Марк Chat
-
Ваша адреса немає жодного значення для sin .
-
Дякую !) Я просто думав , до можливо якісь квитанції будуть приходити туди , на ту адресу що вказана в сін номері , і я не зможу їх отримати , тому й нервую)
-
Дякую!)
-
Якщо ви змінюєте адресу, то можете через кєнадапост зробити переадресацію. І всі ваші листи будуть приходити на нову адресу.
-
Всім привіт Питання Якщо сдавали біометрію у укр, і дуже довго нема запрошення на вклейку , чи можливо повторно сдати біометрію тіки в же гаприклад в германіі або в італіі , чи пришвиче це розгляд справи ??? Дякую
-
Я чекав 74 дні Знайомий 6 днів Обидва здавали у Львові Як пощастить
-
Зрозуміли, дякую
-
Місце здачі біометріі , не впливає на термін отримання погодження. І другий рад ви не зможете здати
-
Теж ціка звідки така інфа ? Здається питання дуже обширне …
-
Інформація з урядового сайту На сьогодні , програма як такасзакінчується 31 березня. Що буле далі , інформації немає , я про офіційну інформацію , а не блогерів і т.д Моя думка , я не блогер )))) що не логічно приймати заявки до 31 березня , а 1 квітня перестати їх обробляти , чи видавати дозволи. Але це точно буде в якихось обмежених рамках. Думаю що закінчиться , фін допомога , безкоштовні готелі ( можливо трохі щось зміниться ) По дозволам складніше , але думаю , що в рамках цих трьох років їх і будуть видавати. То б то , чим пізніше приїдеш , тим на менший термін отримаєш Моя думка , не судіть ))) Краще своєю поділіться , доя конструктиву. Я своє все отримав вже , але цікаво теж
-
Можете кинути якийсь детальний документ в якому можна почитати про умови програми? По аналогії як кидали про допомогу фінансову... Вибачаюсь якщо це поширене питання
-
Хто вже пробував заповнити заявку на 500$ про які говорив Марк у відео на ютубі?
-
Можна
-
Добрий день! Підскажіть чи можна самому приїхати без сім'ї а потім сім'я пізніше?