Канадський Марк Chat
-
Я чекав 74 дні Знайомий 6 днів Обидва здавали у Львові Як пощастить
-
Зрозуміли, дякую
-
Місце здачі біометріі , не впливає на термін отримання погодження. І другий рад ви не зможете здати
-
Теж ціка звідки така інфа ? Здається питання дуже обширне …
-
Інформація з урядового сайту На сьогодні , програма як такасзакінчується 31 березня. Що буле далі , інформації немає , я про офіційну інформацію , а не блогерів і т.д Моя думка , я не блогер )))) що не логічно приймати заявки до 31 березня , а 1 квітня перестати їх обробляти , чи видавати дозволи. Але це точно буде в якихось обмежених рамках. Думаю що закінчиться , фін допомога , безкоштовні готелі ( можливо трохі щось зміниться ) По дозволам складніше , але думаю , що в рамках цих трьох років їх і будуть видавати. То б то , чим пізніше приїдеш , тим на менший термін отримаєш Моя думка , не судіть ))) Краще своєю поділіться , доя конструктиву. Я своє все отримав вже , але цікаво теж
-
Можете кинути якийсь детальний документ в якому можна почитати про умови програми? По аналогії як кидали про допомогу фінансову... Вибачаюсь якщо це поширене питання
-
Хто вже пробував заповнити заявку на 500$ про які говорив Марк у відео на ютубі?
-
Можна
-
Добрий день! Підскажіть чи можна самому приїхати без сім'ї а потім сім'я пізніше?
-
apps.cra-arc.gc.ca/ebci/uisp/hbw/ntr
-
Привіт, порадьте будь ласка якісь відео на ютубі про менші міста в Альберті, бажано англійською).
-
А в чому перевага російського скайсканера над Ківі, Ескпедія, Мотомбо, Букінг, Гугл, Приват?
-
Добрий день. Марку підскажіть будь ласка, в нашій ситуації , яку провінцію краще обрати? Чоловік електрик з великим досвідом, я інженер - будівельник( рівень англійської А1-А2), син закінчує 11 клас ( рівень англіської В1 слабен.) потрібно чи вступати до коледжу чи університету , чи йти до вищої школи? Ми плануємо підлаштуватися під сина навчання ( так як попереду 3-4 роки навчання) Щоб всі знаходилися поруч в одній провінції. Він планує вчитися на IT. Які зараз є спрощення по навчанню для українських дітей?
-
Друзі, поділіться інформацією хто куди подавав на вклейку візи, і яке місто вклейки написане в верхньому лівому куті? Дружина подавала в Бухаресті, написано Лондон. Певно везуть до Лондона, хочу знайти місто де вклеюють швидко (нікуди не везуть) дякую
-
Лондон - це місто погодження , а на вклейки Ми подавали чотири паспорти в Бухаресті. Три -Лондон , один Бухарест Листи які приходять від візового про переміщення паспорта , від вклейки і до готовності до видачі , пів дня. Так швидко не привезуть. Вклеюють напевно в посольстві Канади в Бухаресті
-
Різниця не така вже і велика , а разом більше можна і підтримка Грошей тут достатньо не буває напевно Але кожному своє