Канадський Марк Chat
-
Добрий день. Марку підскажіть будь ласка, в нашій ситуації , яку провінцію краще обрати? Чоловік електрик з великим досвідом, я інженер - будівельник( рівень англійської А1-А2), син закінчує 11 клас ( рівень англіської В1 слабен.) потрібно чи вступати до коледжу чи університету , чи йти до вищої школи? Ми плануємо підлаштуватися під сина навчання ( так як попереду 3-4 роки навчання) Щоб всі знаходилися поруч в одній провінції. Він планує вчитися на IT. Які зараз є спрощення по навчанню для українських дітей?
-
Друзі, поділіться інформацією хто куди подавав на вклейку візи, і яке місто вклейки написане в верхньому лівому куті? Дружина подавала в Бухаресті, написано Лондон. Певно везуть до Лондона, хочу знайти місто де вклеюють швидко (нікуди не везуть) дякую
-
Лондон - це місто погодження , а на вклейки Ми подавали чотири паспорти в Бухаресті. Три -Лондон , один Бухарест Листи які приходять від візового про переміщення паспорта , від вклейки і до готовності до видачі , пів дня. Так швидко не привезуть. Вклеюють напевно в посольстві Канади в Бухаресті
-
Різниця не така вже і велика , а разом більше можна і підтримка Грошей тут достатньо не буває напевно Але кожному своє
-
Разом простіше і веселіше. Ризики однакові
-
З відео канадського Марка було сказано, що після вклейки візи у паспорт має прийти електронне повідомлення з номером на роботу.На основі цього номера воєнний комісар видає дозвіл на роботу. Віза була виготовлена у Варшаві 9 серпня 2022. Мені електронне повідомлення не прийшло. Куди звернутися? У мене біометрія використана. Як добратися до Канади? Дякую!!!
-
Вклейка канадської візи у паспорт за кордоном. Веземо з України. Для зв'язку зменеджером напишіть сюди @visacanadacuaet Спробуйте через них. Везуть у Відень. Їздять 2 рази на місяць. Один паспорт коштує 2000грн.
-
Висилайте і поставлять візу. Мені за 7 днів