Канадський Марк Chat
-
Є агентство, яке це роблять
-
Я просто перекладав зміст
-
Правильно вам підказали, шукайте по фільтрам з меблями. Мені вдалося знайти квартиру з меблями і навіть з комплектами білизни та рушниками, я вже не кажу про всю побутову техніку, просто заїжджай та живи. Так звісно що така квартира дорожча ніж за пусту, але це дуже зручно
-
Це дууже полегшить справи,підкажіть, а набагато дорожче мебльована виходить?
-
Хто знає таке-школи для середніх класів та старших окремі ?
-
Я перепрошую пане. В якій провінції ви живете? Бо щось це схоже вільне не на реальність а на припущення чи просто уяву про життя в Канаді
-
А Чи хтось брав на дитину про щеплення якщо проживаємо в Польщі? Як той документ вигльонда? Бо в Польщі все в комп'ютері
-
Зразу кажу, що дане порівняння не враховує розташування апартів, я вже не пам’ятаю в яких районах були квартири які я дивилась. Те що я бачила то без меблів one bedroom десь 800$ , а я знайшла за 1100$ у нормальному районі та близько до центру (мені потрібно було біля центру). Але, до речі, є багато бейсментів уже мебльовані, вони будуть дешевше ніж квартири, я таких багато бачила.
-
Я от думаю, назви вакцин, мабуть, міжнародні, і повинні однаково називатись всюди. Я маю на увазі: IPV, MMR, TdaP і т.п. Серію просто переписати, лише дати написати, так як в Канаді. Та й все, можна самостійно перекласти. А які ще документи ви перекладали самостійно? Для ПР, думаю, все таки треба нотаріально завірені.
-
Вибачте, сертифікат - там є вся інформація про всі щеплення? А завіряти потрібно цей сертефікат? Він на якій мові буде?
-
Там десь вище писали що можна вижити і на 500$ бейсменд за 800 то розкіш🤣🤣🤣
-
Ні за 500 це з їжею проїзним на місяць з всим іншим. Бо там хлопаки кажуть що можна і до зарплати дожити а там як помаслу))
-
Тут в центрі в парках теж такі живуть, то можна буде вам завезти компанію ))) щоб не сумно було