Канадський Марк Chat
-
Доброго дня шановне панство. Підкажіть як бути. Більшість рейсів до Канади через Лондон пролягають транзитом. Я чув розповіді раніше що українців навіть не садили на літак без британської візи . А як зараз в цьому плані? Чи можна без наявності візи в Лондоні транзитом зробити пересадку?
-
Та вказано до 30.06 для тих хто прилетів до 31.03 виключно. Для того щоб люди могли податися, для того треба рахунок відкривати. Ось і діють три місяці на вирішення всіх бюрократичних процедур
-
Від 1 до шести тижнів
-
Добре. Дякую
-
Добрый день. Муж работает ювелиром и имеет стаж 18лет , в какую провинцию лудше лететь? Знание языка ноль,(
-
На квитки хватає лише до Торонто. От і хотіли отримати 💸 кошти і взяти квитки до Едмонтона.
-
Коли робили і скільки все зайняло?
-
Є різниця звідки подавати онлайн заявку з впливом на час розгляду? Я маю на увазі якщо я збираюсь у Варшаві то краще написати звідти вказавши локацію Варшава по знаходженню?
-
Все дуже швидко
-
А ви де подавали? Хто подавав у Варшаві останнім часом? Як там ситуація?
-
Не маю досвіду з Skyscanner але про ківі факт
-
Дякую. Хочемо іммігрувати.
-
20.01 відправила на стару адресу, з 25.01 по 30.01 приходили листи, 31.01 відправили назад з Варшави у Вроцлав, 02.01 кур'єр приніс додому ( з 23.01 працюють на новій адресі)