Канадський Марк Chat
-
Добре. Дякую
-
Добрый день. Муж работает ювелиром и имеет стаж 18лет , в какую провинцию лудше лететь? Знание языка ноль,(
-
На квитки хватає лише до Торонто. От і хотіли отримати 💸 кошти і взяти квитки до Едмонтона.
-
Коли робили і скільки все зайняло?
-
Є різниця звідки подавати онлайн заявку з впливом на час розгляду? Я маю на увазі якщо я збираюсь у Варшаві то краще написати звідти вказавши локацію Варшава по знаходженню?
-
Все дуже швидко
-
А ви де подавали? Хто подавав у Варшаві останнім часом? Як там ситуація?
-
Не маю досвіду з Skyscanner але про ківі факт
-
Дякую. Хочемо іммігрувати.
-
20.01 відправила на стару адресу, з 25.01 по 30.01 приходили листи, 31.01 відправили назад з Варшави у Вроцлав, 02.01 кур'єр приніс додому ( з 23.01 працюють на новій адресі)
-
Доброго дня , скажіть довго вже чекаєте ? і у вас також без реквесту дитина? . Хочу теж відправити 10.02 через посередників
-
Всім привіт. Хтось мав справу з Wise? Бо везу гроші на рахунку, хтів через цю систему перекінути гроші на канадський рахунок.
-
Але яка практика на зараз?
-
Ми летіли через Лондон прилетіли в аеропорт Станстед а пересадка була з іншого аеропорту Гатвік. У нас хотіли візу транзит, але ми її не мали. Вони запетали чому ми летимо через Лондон ми їм говорили що не зауважили що пересадка буде в іншому аеропорту. Ми їм показали бронь готелю та квитки до Торонто. Нам поставили в паспорті штам на 24 год. Я думаю все залежить від Офіцера.