Канадський Марк Chat
-
А якщо підберу рейс щоб була пересадка в одному аеропорт то я так розумію ніяких віз не потрібно?
-
Ми так і не зрозуміли чи це впливає чи ні. Коли ви виходити всерівно покидаєте зону висадки і переходити в іншу зону де буде інший літак. Це напевно залежить від офіцера, У Варшаві нас також не хотіли впускати через те що ми не мали транзит візи. Ми не знаємо чи це просто один випадок, чи можливо везіння.
-
я читав якщо в одному айропорті і є транзитна зона то не потрібно але там має бути не просто один айропорт а і термінал щоб ви по факту нікуди не виходили і там наче є обмеження по часу типу інший літак має бути в той же день ну якщо я правильно зрозумів
-
але ви кажете вам дали
-
мене також це цікавило я вичитав що можуть квитки не дати перед посадкою якщо не ма візи
-
да там все залкжить від офіцера
-
я ще читав що якщо в тебе стойть канадська віза то англія наче дає на добу дозвіл але як це на прктиці не відомо
-
Шановні панове якщо будете летіти самотранзитом через англію напишіть будьласка фідбек як у кого пройшло
-
є але не у всіх
-
В інших аєропортах є транзитні зони а от хіба немає у Лондоні в аєропортах таких зон?
-
ну так резиковано( якщо не секрет скільки вам вийшло на одну особу переліт ? дякую)
-
Варшава - Лондон - Торонто 3965 злотих на двох один багаж за який в Лондоні прийшлося доплачувати 65 фунтів, я так зрозумів ми за багаж заплатили лише до Лондона. Враховуйте переліт зразу краще щоб був той самий аеропорт а то переїзд на інший аеропорт за двоїх ще 120 фунтів. Бронь готелю 310 злотих, ми його скасували.
-
Це майже 1000$ а с Варшави я знаходив самі дешеві приблизно 600 на людину тобто економія не велика
-
Чи можливо я не так глянув на ціни можли підкажете актуальну ситуацію
-
А ви у візовий телефонували я на одну доньку подавав у неї не було на той час закордонного паспорту мені сказали що вона отримає одноразову візу
-
Привіт Ми з дружиною і двоє дівчаток (обидвом по 11міс) живемо у Варшаві.Ми з дружиною візи в Канаду отримали,а нашим дівчаткам запит схвалили але попросили додати їхні закордонні паспорти щоб закінчити справу. Справа в тому,що під час подачі, паспортів у них не було і на даний час нема і невідомо коли будуть, тільки свідоцтва про народження (польске),на яких ми і їх подали.Також ми переклали свідоцтва на англійську мову та додали до них фотографії.Чи приймуть вони ці заявки і вклеють їм фото в ці свідоцтва і чи можна це все зробити без паспортів що виїхати до Канади?
-
Подякував Вам)