Канадський Марк Chat
-
У вересні , через турагенцію в Бухарест. 20 днів
-
t.me/FlyConcierge Спробуйте запитати за білети у адміністраторів цієї групи. Уважно читайте закріплені повідомлення в групі. Моя дружина з донькою летіли через них. Все пройшло чудово і практично в 2 рази дешевше за ківі. Передоплату 250$ кидали на рахунок. Було стрьомно, але не кинули. І в групі с приводу білетів спілкуйтесь лише з адміністратором та помічницями через особисті повідомлення. Нажаль багато шахраїв там кормляться.
-
Запитання, ви летіли особисто і вас не посадили на літак, чи вам про це сказав хтось в якомусь чаті?
-
??? Це має бути смішно? Здається Ви правила групи не читали!!! Якому хану? Хто Вам дав право ображати взагалі?
-
А насправді так і є)))
-
Може його реально так звуть?
-
Дякую. Я буде везти чеські крони бо не встиг поміняти на кан. долари. То хтів як відкрию рахунок в Канаді перекинути через Wise ті гроші. Чи то можливо і чи є ліміт бо велика сума?
-
Я користувався Вас, що вас цікавить?
-
Я перекидав на карту українську, (конвертує в гривні) також кидав на європейську карту (конвертує в євро) думаю і з Канадою проблем не буде
-
Одразу на рахунок канадський?
-
Я перекидав долари США, то обмеження до 2к в день.
-
Можливо Swift платежем
-
Користуйтесь для потреб чеською карткою і потроху , закинете частину на канадійстку
-
Саме головне що мене цікавить отой ліміт, бо сума не 2 тисячі((
-
До 2к$ в день, за рік закинете 700 000, турбує ліміт?)
-
Питання групі, потрібні кошти для українців біженців з Херсона і Маріуполя. PayPal [email protected]. Якщо не можете і небажаєте допомагати, то просто недомагайте і не пишіть образливих коментарів. Мені так відписала група з США. І так і не допомогла. Хто може допоможіть. Люди потребують житло, їжа і теплий одяг. Дякую всім. Знаходжусь в м.Хмельницький.
-
Вже ні)) дякую