Канадський Марк Chat
-
от вертайся і розмовляй на рідній мові, пацріот
-
Пішли к Кишиневі у канадський візовий центр, здали біометрію, через тиждень запросили на вклейку, паспорти забрали і вони самі їх відправляли до Румунії, ми просто чекали приблизно місяць поки прийшов лист що можна забирати, ніхто до Румунії не їздив
-
Доброго дня. Чи може підказати хтось, у Канаді можна зробити внутрішній паспорт громадянина України якщо загубився?
-
Так. Та маю скан загубленого паспорта.
-
200,%
-
свідоцтво про народженя залишилось?
-
Це 100% що можна його там зробити?
-
Наприклад, в Едмонтоні є Генеральне консульство України. І там ви легко зможете вирішити ці свої питання.
-
Дякую
-
Ми зараз ще в Європі, у березні летимо. Думав, якщо там не можна зробити, то чув, що в Польщі начебто можна, але я не в Польщі і не знаю де і як.
-
Дуже дякую.
-
Приєднуйтесь до групи, буде дуже багато корисної інформації t.me/Uber_eats_Calgary
-
Добрий день , підкажіть які документи треба мати щоб отримати work permit?? Тільки паспорт з вклеєною візою , чи ще щось ?
-
На листі А4?
-
після вклейки приходить, пошукайте.
-
Блін , щось походу я згубив , чи не розумію про що йде мова
-
документ на пошті мали отримати для вп
-
Доброго вечора вибираюсь до Канади чи є бажаючі зняти на двох або даже на трьох кватирку, Дякую
-
У мене сьогодні та сама проблема була, досить на дозвіл до роботи був тільки на пошті а в кабінеті не було, пошукайте всі листи від IRCC
-
А , дякую велике
16 Jan 2023, 06:08
30836/64839
13 Jan 2025, 17:32