Канадський Марк Chat
-
Пропоную обмінюватися інформацією проживаю біля візового центру у місті Львові корінний львів'янин інколи ходжу подивитися, що до чого, як люди подають приходять на біометрію в Канаду спостерігаю багато років таку процедуру ще з 2017 року. Маю родичів у Варшаві, Кракові, Мадриді, Відні, Римі, Торонто, Ванкувер, Лондон. Можемо співпрацювати маю право виїзду за кордон медичні документи раніше багато подорожував у Європу та Азію. Займаюся картою поляка та польським громадянством шукаю архівні документи. Шукаю активних позитивних до спільної міграції. Юрист за фахом працював у суді та юстиції та приватним підприємцем юридичні послуги. Маю посвідчення з полонійної польської громадської організації римо - католик спілкуюся з польською діаспорою по цілому світу є хороші знайомства. Позитивних думок та хорошого настрою.
-
Доброго вечора. Вклейка візи в Канаді. Відгукнувся хто заповнив анкету і вклеїв візу в Канаді. В мене виникла помилка при відкриті файлу imm5257e. Підкажіть якщо вам вдасться відкрити цей PDF file на смартфоні або комп'ютері. Буду дуже вдячний за будь-яку пораду
-
Доброго вечора!!! Підскажіть будь ласка хто може написати резюме на англійській мові.Дякую.
-
Це повідомляє що вам потрібно інсталювати цю програму на комп'ютер
-
Якщо машина стара, то страхова може захотіти інспекцію.
-
А я щось чув про Safety inspection нічо такого проходить не потрібно?
-
Питання в ціні. В Альберті дуууууже багато страхових.
-
В страхову ви звертаєтеся, коли машина ваша і ви маєте він-номер. А раніше,який сенс?
-
Заповнюєте bill of sale, бланк якого повинен бути у продавця. І все. Машина ваша. Тепер оформлюєте страховку і робите реєстрацію в реджистрі. Там же отримуєте номерні знаки.
-
А в чому питання?