Канадський Марк Chat
-
Ні, це не щорічний техогляд. Він потрібен тільки для страхової. Ця інспекція дійсна протягом року.
-
Дякую
-
Всім привіт. Підскажіть будь-ласка. Моя професія кранівник. На кранах які у порту. Досвід 10 років. Англійська нижче середнього. Підскажіть чи варто розглядати провінції де є морські порти? Наприклад є великі порти у BC. Але як провінція вона дуже дорога. Я маю на увазі чи варто дивитись у сторону своєї основної професії, яка прив’язана до води але там де вода там дорого. І взагалі чи реально знайти роботу в порту?Можливо тут є кранівник чи люди які працюють в порту? Поділіться порадами. Дякую, всім добра.
-
CAD
-
А хтось з присутніх тут вже прибув до Канади, чи більшість тих, хто готується (збирається) вирушити?
-
Я б на вашому місці не сильно сподівався по приїзду в канаду одразу знайти ту роботу яку ви хочете Бо навіть якшо ви проходите за середніми критеріями відбору це не значить шо вам вдасться знайти роботодавця який захоче взяти саме вас Тобто ви ж розумієте це лотерея Навіть якшо шанси у всіх великі — вам доля може повернутися не тією стороною Я б вам радив не покладатися на таку лотерею і одразу готуватися до найгіршого, а роботу кранівником якшо вона буде сприйняти за неочікуваний бонус
-
Дуже дякую корисну та розгорнуту відповідь.