Канадський Марк Chat
-
А хтось з присутніх тут вже прибув до Канади, чи більшість тих, хто готується (збирається) вирушити?
-
Я б на вашому місці не сильно сподівався по приїзду в канаду одразу знайти ту роботу яку ви хочете Бо навіть якшо ви проходите за середніми критеріями відбору це не значить шо вам вдасться знайти роботодавця який захоче взяти саме вас Тобто ви ж розумієте це лотерея Навіть якшо шанси у всіх великі — вам доля може повернутися не тією стороною Я б вам радив не покладатися на таку лотерею і одразу готуватися до найгіршого, а роботу кранівником якшо вона буде сприйняти за неочікуваний бонус
-
Дуже дякую корисну та розгорнуту відповідь.
-
Може знаєте де можна знайти спільноти людей, які вже прибули до Канади?
-
Привіт Хто прибув Ньюфаундленд і Лабрадор. Розкажіть, чи є там волонтери і до кого там звертатись? І взагалі як там? Чекаю вклейку візи і вирушаю з сім‘єю в Сент-Джонс
-
Ті,хто вже в Канаді зараз або на роботі,або на уроках мову вчать😅
-
Та хотів тільки запитати, з чого почати після прибуття, які документи перед виїздом зробити чи все можна там
-
Багато в Едмонтон чаті та Калгарі хто вже приїхав
-
Тут вже
-
Головне з собою привезти основні особисті документи, дипломи,свідотства про закінчення учбових закладів. В принципі і все...переклади на англійську,як що треба буде можно і тут зробити. А після прибуття треба:sin(це як наш ідентифікаційний номер) потім банківський рахунок, подати на медстраховку, ID картку,або здати на права тест і тоді це буде замість ID пройти медкомісію і здається все...може пізніше хтось доповне,як я забула щось...
-
Доброго дня дорога громадо, підкажіть будь ласка де можна записатися на курси з вивчення англійської в Едмонтоні.Дякую.