Канадський Марк Chat
-
Та розумію, що живемо зараз в цивілізованій країні. Багато чого прочитав, але бентежить питання, як саме перевіряють на угон і залог? Не вдається щось знайти інфу. В Україні все через сервісний центр МВС, а тут ти гроші одразу і бумажку bill of sales))) В голові не укладається 🧐
-
Так в тому ж і питання, що в registry я поїду вже без грошей, бо вони залишаться у незнайомої людини 😂
-
Ми з дівчиною сидимо вже рік в європі,змінили 3 країни,але так як з соціальним житлом проблеми,нам видавали тільки в лагері, та селі,тому роботу знайти ми не змогли.Скажіть будь ласка,якщо англійську знаємо погано,і грошей не багато,в Канаду немає чого їхати?Найголовніше це робота,а багато людей в Канаді місяцями не можуть знайти роботу в Торонто...можливо ви знаєте міста де легше(дешевше) адаптуватись і знайти роботу?Це може бути ферма,сільке господарство,будь яка робота...підкажіть хтось з місцевих куди б ви порадили їхати,або взагалі чи варто туди їхати,чи ні
-
Carfax - повна історія машини, яку ви плануєте придбати.
-
Якщо зовсім скрутно з грошима і слаба англійська, я б радив вам шукати роботу на молочній фермі наприклад в Альберті. Можна домовитися за житло з фермером, завжди будуть робочі години і не треба сильна англійська. Але готуйтесь пахати і що це буде брудна робота, буде дуже складно але можна заціпитися в Канаді.
-
Зрозуміло що це для того щоб зачіпитись,з часом щось краще б знайшли,а ця програма з допомогою 3000 після березня ще актуальна,не знаєте?
-
А які ЗП там на фермах приблизні?
-
Де її знайти?
-
Дякую
-
Що я адекватне бачив, це те що фінанси підбивають 31 березня в Канаді. Отже в середині наступного місяця побачимо, поки що це вилами по воді.
-
Переписувати VIN і з ним в реджестрі перевіряти на lien. Або Carfax через інтернет