Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Канадський Марк Chat

Канадський Марк Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
64.8k Posts 4.6k Posters 207.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t640714467T Offline
    t640714467T Offline
    Olga Zh
    wrote on last edited by

Не працює наразі

1 Reply Last reply
    0
  • t827244008T Offline
    t827244008T Offline
    🇺🇦 Dmytro Canadian
    wrote on last edited by

Ви всі мабудь чули, що буде однаразова допомога українцям з 2 червня. Дорослий зможе отримати 3000, а на дітей 1500$. Хочу попередити за ці гроші. Не поспішайте брати і відразу використовувати, бо пізніше можуть бути проблеми, тут є свої пастки. І да, готуйтесь, що вам потрібно буде заплатити податок з цих грошей якщо ви будите згодні з умовами. Краще почитайте за що ви отримаєте гроші, куди їх можно використовувати та інше. Канада так просто гроші не даєте. І напевно буде відслідковувати їх куди ви потратили. З цих грошей ви повинні напевно будите заплатити податок. Говорю про це, бо був випадок з грошима коли був covid в Канаді. Виплатили гроші по 2000 $ на людину які сиділи вдома. З грошей вони теж платили податок. Пройшло два роки з того моменту і зараз Канада перерахувала всі covidні гроші. І сказала, щось багато ми дали і зараз вимагають повернути їх у деяких. Мені це розповіла дівчина яка живе вже 8 років тут в Едмонтоні. Їй довелось повернути частину, а ось її друзям сім‘я треба повернути всі, а там 3-4 тис., а таких грошей у них нема бо вони як отримали витратили все на електронні прилади (ТВ, лап топ і інше). І зараз вони мають величезні проблеми з цим. тут є свої пастки. І да, готуйтесь, що вам потрібно буде заплатити податок з цих грошей. Порада які живуть тут давно. Не поспішайте з грошима яка дає Канада, вона не дає так просто.

1 Reply Last reply
    0
  • t827244008T Offline
    t827244008T Offline
    🇺🇦 Dmytro Canadian
    wrote on last edited by

Я тільки попередив про те що може бути. А це тобі рішення робити брати чи ні.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by

Так то не сусідка сказала, то інформація яку просто взяти до уваги та не витратити ті гроші у перший день та не розібравшись) людина попередила і за це дяка!

1 Reply Last reply
    0
  • t827244008T Offline
    t827244008T Offline
    🇺🇦 Dmytro Canadian
    wrote on last edited by

А ви тут давно живите? Таке питання

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    G
    wrote on last edited by

Люди які їдуть від війни будуть витрачати й рахувати кожну копійку, й коли їх отримувати будуть то дуже ретельно ознайомляться це 100%. Без паніки. П.с. Сусідці привіт- й передайте українцям вижити б за ці 3000 долларів а не накупити собі прилади. Без паніки!

1 Reply Last reply
    0
  • t827244008T Offline
    t827244008T Offline
    🇺🇦 Dmytro Canadian
    wrote on last edited by

А я живу вже два тижні працюю і не перешкоджає розмовляти з українцями які тут народилися і з тими що сюди приїхали8-10 років. І вони попереджують, що може статися. А кожного голова своя і він рішення приймає. Прислухатися чи ні.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    t1923247554
    wrote on last edited by

Дадуть 3000 і покладеш до своїх грошей на чек рахунок. Як розрізнити за які гроші купив їжу в магазині? Як відстежити чи то державні гроші чи твої власні?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    G
    wrote on last edited by

Якщо працюєте то Українці потребують тут в групі поради перше 1) Робота 2) Житло. Напишіть як ви влаштувались як житло знайшли це буде цікавіше й смачніше послухати. Прошу ваш хід.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    t1923247554
    wrote on last edited by

Я можу розповісти якщо цікавить

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by

Ну то ще ми не знаємо чи будуть їх готівкою видавати чи на картку, чи буде можливість з того рахунку кудись ці кошти перераховувати. В Канаді ж не дурні сидять) Наприклад допомога українцям у Франції нараховується на відкритий рахунок і ці кошти неможливо перераховувати кудись, чи знімати. Не можливо навіть онлайн розрахуватись, тільки фізичною карткою через термінал. І стоїть обмеження суми витрат на день.

1 Reply Last reply
    0
  • t753179240T Offline
    t753179240T Offline
    Дарья
    wrote on last edited by

цікавить!

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    G
    wrote on last edited by

Ні я приклад хлопця кажу особистий

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    G
    wrote on last edited by

З особистих прикладів я то й сам вище всім писав що й як

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    t1923247554
    wrote on last edited by

Тут немає готівки. Або відразу на рахунок або чек поштою на адресу а потім все рівно собі на рахунок

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by

То не суть, я казала для прикладу

1 Reply Last reply
    0
  • t753179240T Offline
    t753179240T Offline
    Дарья
    wrote on last edited by

а за квартиру як платити - готівкою чи карткою? (просто у мене грн картка і буде конвертувати)

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by

Тільки через рахунок. Є сім’я у котрих була тільки готівка так поки вони не відкрили рахунок та не поклали готівку на рахунок то ніхто їм не давав оренду. Може хтось в якомусь приватному порядку зміг домовитись, але на це не розраховуйте краще, бо це надзвичайні випадки))

1 Reply Last reply
    0
  • t827244008T Offline
    t827244008T Offline
    🇺🇦 Dmytro Canadian
    wrote on last edited by

Я сюди не в шахи прийшов грати. А ви я не знаю навіщо, про «ваш хід». Побачили пост, якщо не потрібно промовчить, а не робите, що ви все знаєте, знаходячі ще в Європі. А написав про ці гроші. А то вже вирішувати вам. Якщо з житлом то шукав в фб, там більше користної інформації. Але попереджую, я шукав ще в кінці березня коли не було такого напливу людей.

1 Reply Last reply
    0
  • t753179240T Offline
    t753179240T Offline
    Дарья
    wrote on last edited by

тобто готівку з собою не брати взагалі? А з української карточки можна платити чи тільки відкривати рахунок?

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags