Канадський Марк Chat
-
Якщо ви не лікар зі світовим ім'ям, то ні через рік, не через два і навіть не через три- працювати лікарем ви тут не зможете. Треба пройти певний шлях. Але вам, молодим, це завиграшки.
-
Тут трохи інформації почитати mcc.ca/about/route-to-licensure/
-
Я чув декілька історій, що лікарі йдуть вчитися на щось простіше. X ray technician, dentist assistant, щось що займає менше часу.
-
Хтось знає за повторну подачу заявки на КУАЕТ, бо подавались сім'єю ще в вересні - тільки дружині прийшло, за днів 10. Якщо ще раз подати себе і доньку? Чув що може допомогти, чи не буде проблем?
-
теж цікавить це питання Підкажіть будь ласка
-
По старій заявці сину дали візу 10 листопада( 3 роки малому) . А ми чекали і десь на початку грудня заповнив від себе заяви ( я та дружину) і 17 грудня отримав відповідь. Порадило мені агенство це зробити бо ті заяви перші довго розглядаються, а нові подачі швидко. Ризикнув хоча на сайті написано що подача одноразова.
-
2 місяці усе, включно з очікуванням біометрії і з відправками документів через DHL i Нову пошту.
-
Слава Україні 🇺🇦 Дорогі друзі допоможіть зібрати кошти на квадрокоптер для наших хлопців, зокрема для мого брата який від самого початку боронить нашу Україну.. хто скільки зможе.. кожна гривня має значення.. дрон піде для хлопців з третього полку ССО. Звіт про покупку і куди він потрапив я опоблікую тут в групі.. !!!! Дуже прошу допоможіть 🙏
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/transparency/program-terms-conditions/resettlement-assistance-program.html