Канадський Марк Chat
-
Так, можна
-
Сертифікат мед.огляду обов'язково потрібен?
-
Мирослав: Безпечний переказ коштів send.monobank.ua/jar/PNaXYxreV Слава Україні 🇺🇦 Дорогі друзі допоможіть зібрати кошти на квадрокоптер для наших хлопців, зокрема для мого брата який від самого початку боронить нашу Україну.. хто скільки зможе.. кожна гривня має значення.. дрон піде для хлопців з третього полку ССО. Звіт про покупку і куди він потрапив я опоблікую тут в групі.. !!!! Дуже прошу допоможіть 🙏 Дякую на перед за допомогу 🙏 бережіть один одного... Героям Слава 🇺🇦
-
Можливо розкажуть щось цікаве...
-
Україна Вебінар CUAET | Закон Фішера www.fisher-law.ca/ukraine-cuaet-webinar-march-2023
-
Підтверджую. Нещодавно так знайомі перевезли авто в Європу. Через дію, "шерінг" чи якось так.
-
Прийшло запрошення на біометрію у Львів на 17 березня, а в листі було сказано, що пройти необхідно до 7 березня. Спробувала зареєструватись у Краків, пише, що вже за цим номером призначено, необхідно скасувати попередню зустріч. Підкажіть, хто скасовував, скільки часу вони анулюють, чи є можливість у цей же день скасувати?
-
Тобто якщо я здам біометрію а вклейку приїду зробити після 3-4 місяці це не буде проблемою ?
-
Можна !
-
Добрий день може хто знае чи можна на візу здати бюлметрію але просрочити вклейку візи у паспорт?
-
Хто знає на 100% до якого числа діє фінансова допомога 3000 доларів?
-
Якщо Ви заїхали до 31.03.2023 то маєте право подати заявку на виплату до кінця червня ! Поки так ....
-
Можна, я б сказав нема сенсу, завжди можна щось знайти дешевого.