Канадський Марк Chat
-
Вас таких багато
-
Доброго дня.мій син 16 років вже чекає 3 місяц канадську візу ще не получив Може хтось знає чи треба зайти в візову кризову форму
-
Дякую
-
Треба, люди у таких випадках навіть телефонують і кажуть про це.
-
Дякую, можете знаєте їхній номер чи краще в Бухарест їхати?
-
Немає за що! Нічого не знаю, окрім того, що сказала, на жаль. Але зверніться до людей або шукайте в групі - як саме звертатися у кризову форму, вам підкажуть.
-
Ще в Єдмонтоні є басейн де відвідування можливе безкоштовне
-
Спробуйте зателефонувати на горачу лінію. +1613-321-4243 Поясніть ситуацію, вважаю вони вам чимось допоможуть.
-
Всім привіт. Таке питання виникло. Якщо я прилітаю до Торонто і хочу подивитися/спробувати це місто та цю провинцію, чи не буде у меня проблем з документами якщо я захочу наприклад переїхати до Альберти? Маю на увазі Рахунов в Банку/ SIN номер росповсюджуються на всю Канаду або на окрему провінцію?
-
Тільки мед.карту та права.
-
Ні, через декілька днів починаю подорож за океан
-
Доброго дня. Хочу запитати чи має пільги дитина сирота з України на навчання в Канаді ?
-
І ви теж переїзжали? Тобто це на власному досвіді вже?
-
Також це питання виникало в мене, я прийшов до висновку що при зміні провінції тільки прийдеться переоформлювати медичне страхування, так як воно своє в кожній провінції.
-
во сколько?
-
Гаразд, дякую вам)
-
А мед карту треба зробити впродовж 90та днів з моменту прильоту до Канади, так? Тобто місяць можу пожити/подивитися Торонто, не робити тієї медкарти и і потім якщо зрозумію що треба переїзжати то вже в Альберті можна зробити?
-
Добрий день ! Роблю собі резюме і хотіла б заздалегідь відправляти потенційним роботодавцям . Питання з номером телефону ! Що вказувати ? Чи тільки електронну пошту ? Можливо хтось чув за віртуальні номери Канади ?
-
Добрий день! Поділіться, будь ласка, досвідом: коли подавали документи на візу, чи прикріпляли дозвіл батька на вивіз дитини (хоча подається вся сім`я)? Та чи перекладали на англійську, з апостилем? Завчасно дякую за відповідь!
-
Прилітаємо 22 .02 хотілось би швидше розіслати , щоб до того часу можливо хтось та й відповість ))
16 Jan 2023, 06:08
31987/64839
13 Jan 2025, 17:32