Канадський Марк Chat
-
Так
-
Через вест джет їх сайт так?
-
Привіт,хто летів компанією westjet?Якщо багаж(23кг)не включений у квиток,яка його ціна ,щоб докупити,не можу знайти цю інформацію?
-
цей?
-
www.westjet.com
-
Привіт! Наша сім‘я 1 березня переїжджає в житло, можливо хтось має можливість допомогти перевести нас з валізами з готелю до житла? Можливо хтось має чи підскаже де купити матраси?
-
Так
-
Добрий день) Я так розумію,що housekeeper була у списку виключень. Бо цей документ є старий.А після оновлення,можна працювати на цій посаді. Бо зараз на сайті її немає у списку виключень.
-
Найпростіше - складіть перелік питань та зателефонуйте (якщо це можливо) у візовий центр. А для більшої впевненості - зателефонуйте двічі, аби почути відповіді від 2х різних операторів (сам так робив)
-
Дякую за пораду.
-
І як зареєструватись на розіграш
-
Доброго дня, коли буде розіграш безкоштовних квитків?
-
Дякую
-
так, я це знав, тому купив прямий квиток. тепер я спокійний, що спокійно зможу виїхати до Канади
-
Ну в ЄС не можна бо безвізу нема А в канаду-то віза є
-
А ну і пам'ятайте шо якшо у вас нема безвізу то вам в зоні ЄС не можна робити чекіни в аеропортах бо у вас заборона бути в зоні ЄС, а ресепшн аеропорту це зона ЄС, якшо ми кажемо про аеропорти ЄС
-
слава богу, бо боявся що розгорнуть назад, читав що в інші країни ес не можна, а про Канаду 0 інформації
-
Але хтось вище писав шо типу можна безвіз продовжити через війну але я не знайшов цьому пруфів
-
Можна Тільки назад вже не можна, якшо у вас нема безвізу то до польщі аж за півроку можна буде
-
Усім доброго вечора, Чи можна виїхати з Польщі до Канади якщо є актуальна віза до Канади, але у паспорті стоїть штамп що подав документи на карту та справа у процесі розгляду
16 Jan 2023, 06:08
32028/64839
13 Jan 2025, 17:32