Канадський Марк Chat
-
Думаю в цьому чаті це не мастхевні картинки, тому що у кожного рівень англійської свій і краще вчитися системно за якимись програмами
-
На 5 різних робіт з низьким знанням мови.
-
Сто самих потрібних слів на перший час
-
Зараз кину фото квитка
-
Типу я залітаю на другий термінал о 3-00 і вилітаю з цього ж термінала через 3 години
-
Бо термінал то може бути як гейт так і цілий аеропорт
-
Не дуже поняв про шо мова Не знаю шо це значить Може у вас є скрін або прямий текст?
-
В мене пише, що все з одного термінала. Термінал це і є гейт?
-
І багаж ваш сам аеропорт перемістить до потрібного літака (якшо йдеться про валізи)
-
Коли один цільний то має бути написано шо переміщення онлі серед гейтів
-
Справа в тому шо якшо вимагають перереєстрацію багажу то значить шо вимагають і перереєстрацію взагалі вас самих То просто так висловлюються наче треба багаж перереєструвати, а де факто мається на увазі шо треба тупо все заново проходити, всі перевірки, реєстрацію, ніби це у вас купа окремих квитків а не один цільний
-
А якщо леттіти без багажа тільки з багажувками?
-
Тому шо зареєструвати заново багаж можна тільки на ресепшені
-
Там пише якійсь чекін на почті, але там я дзвонив до Канади мені тітка сказала шо чекін треба стартувати робити за два дні до дати вильоту
-
Добое шо ви згадали за перевірки треба ті карточки помити🤭
-
У вас люфтганза і ейрканада Файні компанії, я б на вашому місці сильно не переживав, виглядає на то шо чекінів у вас не буде
-
Термінал це зона котра починається після всіх перевірок? Тобто зона де знаходяться всі гейти?
-
Я по нім нікуда не долетю? Чи шо?
-
То це погано шо в мене так й білет?
-
Термінал то термінал, не гейт і не аеропорт - то частина аеропорту, де працюють виключно певні авіалінії, термінали бувають місцеві і міжнародні
16 Jan 2023, 06:08
32114/64839
13 Jan 2025, 17:32