Канадський Марк Chat
-
Чому інші: поляки, армяни, китайці, тощо допомагають один одному, а ми тільки шукаємо ворогів і чим ми відрізняємося?
-
www.facebook.com/100015132631664/videos/661232281649015/?
-
Ось відповідь - на відео, щодо української мови, українців та «братского народа»!
-
Може пошукати різницю в православних і греко-католиків? Теж цікава тема в наш нескладний час?
-
У них не існує різниці: вони вірують у Бога, Сина Божого та Святого Духа!
-
А я не уявляю, щоб наприклад у польській групі писали російською чи арабською. Якщо група українська, то й мова повинна бути Українською! Завжди є вибір - welcome до англомовних груп і там спілкуватися за бажанням. Нам на голову падали ракети з написом "Бей хохлов", роблять напругу над нашими дівчатами та жінками, убивають дітей, наші друзі стоять під вогнем! А ми повинні зробити мінімум - навчитися поважати свою культуру і свою мову!
-
А для чого тоді гинуть хлопці за російськомовномий Донбас скільки років?
-
Вони гинуть за УКРАЇНУ!!!!
-
Зрозумів. А коли виженуть орків, що з місцевими?
-
ЗГОДА!
-
Хто не розуміє - йому не поясниш! Для всьго свій час!!!
-
А я за демократію. Кожен має право бути собою і на свою думку. Маю надію, що Канада демократична країна.
-
Я повністю підтримую. Це погано не розмовляти на мові країни, в якій живеш чи тим більше народився.
-
Маркіян, ти маєш канадський паспорт чи ще на візі?
-
Дивно, що можна мати декілька громадянств.
-
Не бійся знань. Просто знаєш три мови: українська, англійська і російська.
-
Просто в Україні подвійне громадянство заборонено.
-
Українське тепер і не отримаєш нажаль. Бо Україна не визнає подвійне громадянство. А якщо спочатку мав українське громадянство, а пізніше отримав інші громадянства, то можна мати декілька.
-
То у всіх є можливість отримати Канадське громадянство і не бігати кожних пару років для продовження канадської візи в Український паспорт
-
З тобою все зрозуміло ти терпіло.