Канадський Марк Chat
-
Так,я знаю,а з роботами там зараз як?Прибирання,будова чи склади якісь...можливо десь влаштуватись,чи теж ігнорять резюме?
-
З 20 резюме ігнор без відповіді ха весь час що я тут.В агенції кажуть-знайдеш собі роботу і прийдеш,ми тобі все оформимо🤣
-
А в Едмонтоні на соціалку не розраховуйте. Отримали одноразово 3000 і все. Ну можливо ще якісь копійки вдасться вибити. А далі- все від вас залежить.
-
Якщо ви employee, то податки знімаються автоматично, але з кожним чеком ви отримуєте детальну роздруковку. Скільки годин відробили, скільки заробили, скільки і в які фонди заплатили. А в кінці податкового року ,подаєте декларацію, на підставі форми Т4 , яку отримаєте від роботодавця, і тоді CRA або поверне вам переплачені кошти, або стягне недоплачені. Якщо ви self-employed, або у вас корпорація, то система працює трохи по іншому.
-
Це дуже складна країна,я з дівчиною і якшо хтось один з нас піде на роботу,то соцвиплати знімають з обох і платити страхівки і тд я маю теж за двох,тобто робити не вигідно...а знайти роботу двом майже нереально
-
Киньте)
-
Так,згідний
-
Теж варіант. Можу вам скинути посилання на чат, якщо ви ще не там.
-
Я вам скажу, дуже багато залежить від удачі і від наполегливості.
-
На убер доставку піду
-
Я перепрошую,тут найбільше місто 15 тисяч людей)))тут 20 резюме це максимум,який можна надіслати і то це ще з охопленням сусідніх міст)
-
Та не ігнорять . Але з поганою англійською у вас буде конкуренція с тисячами українців.
-
20 резюме? Серьозно? Для нормальної роботи в Едмонтоні - це ніщо.
-
Звичайно, не зможете. А чому у вас не буде дозволу на роботу? Всі українці ,які прибувають до Канади за програмою CUAET, отримують дозвіл на роботу прямо в аеропорту.
-
Дякую,Володимир)
-
Едмонтон, Альберта. В інших провінціях можуть бути свої нюанси