Канадський Марк Chat
-
Підкажіть хтось скільки часу займає і коштує отримати ліцензію на водіння віякла, якщо в мене з досвіду водіння 2 рази крутив руль жигуля дідового, але я дуже догічний від природи.
-
Враховуючи шо по Польщі медіанна місячна то +- 5к 10-ка то взагалі близько до топу в польщі
-
Ну як не багато За 5500 у Вроцлаві легко можна жити вдвох В Варшаві хати починаються від 6500 злотих чи шо?
-
Доброго дня. Я з малою (2,5 роки) дитиною знаходжусь у Європі. Збираю інфо про Канаду, оцінюю мої шанси влаштуватимя там. Підскажіть будь ласка: - що таке хости? - якщо знаєте, дайте будь ласка конкретні локальні фб групи, де можна знайти допомогу, підтримку, таких же українських матерів з дітьми; - які волонтерські організації допомагають з їжею та мебоями? - де знайти інфо про субсидії на садочок? - де є волонтерські пункти, чи є в них сайти? Дякую!
-
Нема такої цифри Медіанна 5000-5500, можете з цим сперечатись але це статистика по країні
-
Як варіант, дякую!)
-
Ну не всі очевидно але більшість
-
Гоните? Поляки по-вашому всі поголовно 3500 на руки мають? Нема освічених, правників, економістів, науковців, директорів?
-
Чи менеджер і вище
-
Або якшот ти якийсь лікар
-
Це де таке є? Може то брутто 5?
-
У якої більшості? Я кажу за офіційну медіанну зарплату серед всіх людей Польщі Вона становить близько 5000
-
Це в злотих зп
-
Хату стоє згяти від 400-700 доларів нормальну + 700 (і більше, бо меблі встроєні) страховки, тіпа якшо не проживеш час договору. В Потші зарплата 3500 чистими в більшості людей. Якшо робити надгодини або 300 годин в місяць то може вийде 4500-5000 але це тоже залежить від роботодавця або агенції.
-
Просто українців туди рідко беруть
-
Велика купа
-
Є купа інших робіт
-
Варто розуміти шо ті заводи то не 75% вакансій в Польщі
-
Ну може і так. Але я вам кажу про більшість заводів і фабрик де роблять поляки і польки. То там про ніяких 5000 даже мова не йде. Якби вся Польща сала по 5к злотих зп то ніхто би звідси не їхав
-
Трохи менше але не 4500
16 Jan 2023, 06:08
32644/64839
13 Jan 2025, 17:32