Канадський Марк Chat
-
У якої більшості? Я кажу за офіційну медіанну зарплату серед всіх людей Польщі Вона становить близько 5000
-
Це в злотих зп
-
Хату стоє згяти від 400-700 доларів нормальну + 700 (і більше, бо меблі встроєні) страховки, тіпа якшо не проживеш час договору. В Потші зарплата 3500 чистими в більшості людей. Якшо робити надгодини або 300 годин в місяць то може вийде 4500-5000 але це тоже залежить від роботодавця або агенції.
-
Просто українців туди рідко беруть
-
Велика купа
-
Є купа інших робіт
-
Варто розуміти шо ті заводи то не 75% вакансій в Польщі
-
Ну може і так. Але я вам кажу про більшість заводів і фабрик де роблять поляки і польки. То там про ніяких 5000 даже мова не йде. Якби вся Польща сала по 5к злотих зп то ніхто би звідси не їхав
-
Трохи менше але не 4500
-
В мене тіпи на складі на нетто мали по 8000-9000 але зараз вже або слабі, або роблять по 3000 в місяць нетто.
-
Зимою майже той самий графік
-
Та ні, я і сам на метрах будівельник
-
В Польщі більшість людей не працює на мінімалці Певно ви просто або не звертали уваги або мало знаєте людей у котрих нормальна офісна робота
-
Це за місяць два сезону а треба ділити на ціли рік а то і 5 років
-
Одні тільки будівельники на метрах взагалі по 10к мають
-
Ну я наприклад мав в Польщі весь рік по 4,5 всередньому працюючи на мінімалці. Але Я вибачте робив по 250-300 годин
-
Правила цього не регулюють
-
То шо по вашому поляки такі всі неуваліфіковані шо роблять за 3500 брутто мінімалки? Ви таке кажете, ніби в іншій Польщі живете. То смисл вам тоді тої Канади, якшо ви в Польщі 2 тисячі доларів маєте? В канаді ті самі 1300-1500 американських буде на людину з перерахуванням налогу і виміну з Каду на Юса
-
Не розумію група для польських балачок??.Чи все, таки для Канада і про Канаду а не порівняння з Європою.
-
рідко беруть бо нема мови чи кваліфікації)
16 Jan 2023, 06:08
32655/64839
13 Jan 2025, 17:32