Канадський Марк Chat
-
Нашо? Я людині відповідав про те шо 10 тисяч то нормальні гроші
-
Тоді на цьому треба робити акцент
-
Так всі радять робити розрахунки для новоприбулих.
-
Це нормальні гроші, особливо якщо ви працює е вдвох. Бо суть диття в Канаді не заробити якнайбільше а лтримати статус, паспорті родити там дітей.
-
Ну ви з чогось взяли шо я розраховую на 40 годин в тижні і мінімальну ставку
-
Я не кажу шо комусь світить чи не світить. В 15 доларів за годину немає нічого поганого.
-
Я його для себе зробив, очевидно
-
Треба робити розрахунок включаючи мінімальний план доходу і максимальний
-
З чого ви взяли шо все шо мені світить то мінімалка?
-
Ну якшо мінімалка 15, 40 годин в тиждень, 4,2 тижні. + податок + перевести з Канадських
-
Про 5-6 то ви собі вже напридумували Я такого не говорив
-
В мене просто таке відчуття ніби ви справді з потолка цю цифру назвали. Якшо казати про відсотків 20-25 да вони мають і більше але. Більшість людей, не можуть розраховувати на таку заробітню плату. Якби всі робили тільки за 5-6 тисяч доларів в місяць то хто би випікав хоіб, чистив дороги, вчив дітей,
-
1500 на людину на руки? Залишу це без коментарів
-
Я в Канаду хочу бо там буде не 1.5-2к, а певно до 4-5, я хочу багато надгодин мати і взагалі канада то інший світ
-
Поговорити з незнайомцями 5-10 хвилин. Це моє хоббі пробачте, якщо вас це злить.
-
Балачки порожні .
-
Якщо ви говорите, що ви супер будівельник, який прямо розриває все навколо і жінки вагітніють від самого вигляду як чотко ви працбєте, то очевидно, що ви будете претендувати і на 25 в час тут питань не має. Я можу побажати вам тільки успіху. Чесно я взагалі не хочу вам нічого довести чи від чогось застерегти, я просто веду ненав‘язливу розмову. Мені подобається це робити.
-
Мої розрахунки трохи не про 40 годин на мінімалці, бо я можу робити трохи більше ніж це
-
Мені 22 можу кинути паспорта.
-
Треба ще ввести правило особам до 18 років чат заборонений )
16 Jan 2023, 06:08
32675/64839
13 Jan 2025, 17:32