Канадський Марк Chat
-
просто в гуглі забанили)
-
Мені годин 15 з інструктора було достатньо з 0.
-
І чи насправді це що описано так воно є, що житло надається безкоштовно і роботу знаходять від ITC Canada, ще раз буду вдячний всім.
-
Доброго дня, хочу запитатись чи хтось через цю агенцію праці ITC Canada , звертався про виготовлення документів віза до Канади, буду дуже вдячний за відповідь вам.
-
Жесть , шо то за конторка?
-
Якою інформацією поділитись ? Хто хоче той робить регістрацію на візу .
-
Друг післявчора звернувся і получив таку відповідь
-
До чого тут реєстрація, гугл і все інше? Я просто поставила питання, яке мене цікавить і одразу негатив( Довго думала чи писати, питати... не треба було. Дякую
-
Добрий день,якщо ви вже здали відпечатки вам мали дати такий листочок в якому написано якими курєрами ліпше відправляти,це всі там приватні курєри я відправляв через UPS
-
Вітаю) Не в Римі, але в Італії знаходимось, як раз подаємось з дружиною на відбитки. Що знаю, можу підказати, пишіть)
-
Не дали заробити їм, от що ви за люди такі? Підставляйте вуха 😁
-
vm.tiktok.com/ZMYMMQJN9/
-
Доброго дня , інформації щодо подання дуже багато , якщо ви самі не можете зайти елементарно в ютуб із своїм запитанням то чому вирішили що за вас це буле робити хтось інший ? Якщо ви вважаєте , що просте запитання " чим Рим особливий " - це вже хамство , то вас теж можна назвати лінивою ,бо ви вирішили , що вас час дорожчий ніж інших людей які замість вас будуть шукати потрібну вам інформацію .
-
Ще не сдавали, наступної п"ятниці тільки будемо здавати біометрію. DHL у цьому списку був, якщо пам"ятаєте?
-
От ця ITC про яку з верху запитали
-
В тому що з вірогідністю 99 % вони будуть вішати лапшу що потрібно через них робити візу і це коштує 100500 грошей, і тоді 100500% вас буде чекати найкраща робота в Канаді, і ніяк не менше ніж по 40$ за годину і це вже без податків 🙂
-
Да зразу підозріло то що вони обіцяють)) 21-27 баксів на початок))Ну я так не думаю😂
-
Конторка спортила собі репутацію
-
Ну я наприклад не люблю такого бичого відношення))В чому проблема щоб допомогти людині даже якшо є вже віза?😂😂
-
Супер, дякую вам!)
16 Jan 2023, 06:08
32740/64839
13 Jan 2025, 17:32