Канадський Марк Chat
-
Не буде якщо воно не схоже на дохід, а якщо будуть сумніви то вас попросять документи про походження грошей
-
Я питала про кошти які будуть приходити на мій Канадський рахунок! Якщо мені перерахує канадець якісь 1000$ на мій канадський рахунок. Він їх заробив, то його дохід, він з них податки заплатив, і перерахував мені. Чи потрібно мені якось їх декларувати бо то не є дохід. Проста ситуація: я дівчина яка приїхала до хлопця і я не працюю у Канаді, я на забезпеченні хлопця, то я не маю доходу, логічно і податки мені не має з чого платити. Можливо я повинна якось їх записати та надати роз’яснення звідки вони, але логічно що з мене вони вже не оподатковуються. Це питання скоріш до тих хто у Канаді давно і мав таку практику з перерахуванням грошей на канадські рахунки від канадців чи з закордону (країни резидентом якої ти є)
-
Якщо коротко то "допомога родичами"
-
На цій ?
-
Ні.
-
В Канаді люди дають хостінг з якої ініціативи, вони щось з цього мають?
-
З людської ініціативи
-
Доброї ночі. Я відкривав рахунок Servus credit union. Треба адреса. На вашу адресу прийде кредитна картка. Дебітову дадуть відразу.
-
Пластик
-
Я вже тут робив. Ви нічого не зробите знаходячись в Европі.
-
Доброго дня! Питання: коли я приїду в аеропорт Торонто , я маю пред'явити адресу де я буду жити. Скажіть будь ласка у якому форматі : просто на листку паперу адресу чи по іншому?
-
Так, отримую.
-
Підскажіть будь ласка, чи треба заповнювати таможні декларації при в’їзді ? І третя декларувати кошти з якими ви їдете ? Та яка сума дозволено брати з собою ? Я чула якщо береш суму більше 5000$ на людину то на виплати можно не розраховувати, це правда ?))) Дякую 🤍