Канадський Марк Chat
-
Дадуть скоро. Не бійтесь. Ше трошки і всі пустять
-
Але може і нічого не бути. Тоді займетесь по приїзду. Зробите собі свій канал. Вважайте, що ви найшли вільну нішу.
-
Дали б виїхати з України 🥲
-
І пишіть. Повинно шось бути
-
Просто перекладіть собі в тоансейторі
-
Аа в цьому сенсі. Тоді шукайте англійською
-
Та в мене досвід десь біля 15 років, що знайду роботу я не турбуюсь, просто цікаво подивитись профі у Канаді, україномовних і кацапськомовних не знайшов 🙃
-
Їхав думав шо зразу мільйона дадуть а зараз поняв шо нема там міліона і треба йти на шо дають і не вимахуватись. Дефолт.
-
Та нормальний середньостатистичний переселенець.
-
Бо я просто по Україні жигульом трошки возив дівок по селі. Але то шо прав нема в мене. То єдине питання. я вже і трошки ті знаки Канадські повивчав.
-
Та я звичайно оптиміст але зараз якось не дуже оптимістичний настрій, дружина дизайнер - без роботи, у мене є але загрузка десь 20% від до війни (черги стояли), дитині 4 міс, бігаємо туди сюди з маленьким по тривогам, якось не дуже, таке відчуття що штани просиджуємо безтолково, провідаємо запаси, краще б випустити, я б навіть в Україну податки платив би, а так жодної користі
-
Франківськ, звідки саме?
-
А ви прямо не добрей день були по відношенню до машини? Чи трошки до того бачили?
-
Був колись варік через росію виїхати, але то опасно шо пизда. Бо ті ж буцефали там неясно шо в голові. Багато зараз Українців, що в Польщі їхали саме так.
-
В районі, плюс рент машину для екзамена в них.
-
Бо я багато зари бачу в Польщі тако , шо через росію виїхали, то вони кажуть шо габела. З кожен 4 ртий хто їхав то вже безвісти
-
Я ж кажу, якби ті орки не були такими буцефалами, то може би якось з ними можна було договоритись шоб перескочити через крим той на пітер а там десь на Хорватію чи через білорусь. Але ж шо як вони неадеквати повні. Там вобше зброд повнєйший.
-
Так, вже рік вивчаємо
-
Витрачати час? Навчання це ніколи не витрачання часу.
-
Тим хто закони приймає трохи (ні) байдуже на звичайних людей
16 Jan 2023, 06:08
32770/64839
13 Jan 2025, 17:32