Канадський Марк Chat
-
Я не хочу нікого ображати, просто скажу вам такий факт. Вчора в моє рідне місто придетіла ракета. Хмельницький. Ніби далеко від фронту вірно? Але на Хмельницькій АЕС виключився один енергоблок через атаку. Я думаю всі дорослі люди розуміють , що може бцти внаслідок необержностей і різних збоїв на атомних станціях. Я просто хочу сказти про те що так, очевидно в зону 100 км від лінї розмежування більше прилітає. Але і лінію дальше летить теж неслабо. Тому казати що хтось виїхав з Львову як він міг, це теж ну таке заняття.
-
Я з Дніпра, прямо на в’їзді з боку Донецька мешкаю, біля школи живу, минула весна і літо, кожного дня безліч авто з номерами Запорізької, Донецької і Луганської, і ще з Харкова, автівки дуже не дорогі, жили в спортзалі, потім їх кудись далі відправляли, але їхні повні страху обличчя я надовго запам’ятаю
-
В чому все-таки проблема? Розкажу у цьому відео. youtu.be/XHNgReDM07g
-
Ну як розриваю Я бачив купу відосів де у канаді нормальні будівельники (достатньо просто бути не тупим як мавпа) отримують 20-25 брутто Правда я не дуже хочу на будову в канаді, в польщі я на будові тільки тому що це єдина робота котру я знайшов шоб була достатньо висока ставка для життя з цією нищівною інфляцією
-
пошукайте по чату - через пошук. пару сотень повідомлень на цю тему точно є
-
Доброго всім вдням , нахожусь зараз в Калгарі , може в когось є якісь сайти в який відписують , або контакти за роботу , дякую)
-
Якщо з заміною, то в Canadian tire є, але у всіх, треба дивитися через сайт
-
Якщо без заміни вольтажу, то в долорамі, волмарт, Canadian tire.
-
Щоб залишитись , потрібно отримати pr. Тобто податись по якійсь імміграційній програмі